#HoFaremBé
Llorenç Galmés: “Les rondes són clau en molts de municipis per aca-bar amb el caos circulatori”
El candidat a la presidència del Consell de Mallorca s‟ha compromès a fer rondes com la d‟Artà i Inca i a millorar-ne d‟altres com la de Sineu.
[email protected] 21/05/2019 - 19:26:52

#HoFaremBé

Llorenç Galmés: “Les rondes són clau en molts de municipis per aca-bar amb el caos circulatori”

El candidat a la presidència del Consell de Mallorca s‟ha compromès a fer rondes com la d‟Artà i Inca i a millorar-ne d‟altres com la de Sineu

Galmés: “Farem molta feina per a minvar el col.lapse cir-culatori del centre dels municipis”

El candidat popular a la presidència del Consell de Ma-llorca, Llorenç Galmés, ha anunciat, avui dimarts a Artà, que “les rondes són clau en molts de municipis per a acabar amb el caos circulatori”. Així, s‟ha compromès a fer rondes com la d‟Artà i Inca i a millorar-ne la de Sineu.

Amb tot, Llorenç Galmés ha recalcat que „farem molta feina per a minvar el col·lapse circulatòri del centre dels municipis”.”A més dels nervis i de les in-comoditats pels conductors, un embós en el centre de municipis com el d‟Inca pot convetir-se en un greu risc perquè sense poder anar ni per endavant ni per enda-rrera pot dificultar l’actuació per part d’Emergències i els cossos i forces de segure-tat”, ha argumentat.

Llorenç Galmés es mostra convençut de que “fent les rondes que Mallorca necessita d’agilitarà, també, l’activitat comercial dels pobles perquè sense trànsit pesat i amb millor circulació, a la gent li serà més còmode anar a les botigues, bars i restaurants dels nuclis urbans”.

El candidat popular a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, destaca que “amb aquestes mesures també s’impulsa que hi hagi més zones per a vianants; que així podran passetjar tranquilament”.

 

Reciente
Visto
Comentado