Concert Escorpio + Come Animal
Dia 29.11.2019 a les 20.00h, nohihatemps i Can Lliro presenten dues propostes que s’estrenen a Manacor després d’haver actuat a altres indrets mallorquins
Han passat uns quants mesos des de l’últim concert organitzat per la promotora manacorina Nohihatemps i Can Lliro.
AMN 15/11/2019 - 12:28:55

Han passat uns quants mesos des de l’últim concert organitzat per la promotora manacorina Nohihatemps i Can Lliro. En aquella ocasió, varen omplir l’emblemàtic local (poc abans de la reforma) amb les actuacions de Johnny B.Bad, Go Cactus i els Dj’s Somvinils.

Dia 29.11.2019 a les 20.00h, nohihatemps i Can Lliro presenten dues propostes que s’estrenen a Manacor després d’haver actuat a altres indrets mallorquins, peninsulars, europeus i fins i tot americans. Novament, Can Lliro obri les seves portes per dur a terme un vespre que promet ser apoteòsic.

Come Animal! Serán els encarregats d’obrir el concert amb el seu alegre i ballable garage-rock.

El grup va publicar dins aquest any 2019 el seu primer disc de llarga duranda “Me arrancaste el corazón” de la mà de les discogràfiques: Tuzz Records (Madrid), Sweet Groove Records (Cáceres) i Cero en Conducta Records (Palma). Disc que han presentat a diversos indrets de la península espanyola com Alacant, Madrid, Murcia, Cáceres, Palma... El grup té la capacitat de transmetre tota la seva passió en qüestió de segons i fer que la mòmia més inamovible de la sala remeni el seu cos. Es quasi impossible no enamorar-se d’aquests cinc músics que prometen endur-se el cor de Manacor.

El plat fort del vespre serà l’actuació de Escorpio. La formació, considerada una de les millors del territori mallorquí, torna després d’una època de reflexió i de baixada als inferns... i venen amb la força bruta que els caracteritza per presentar la seva música que surt d’un lloc on molts no ens hi acostarem mai de la vida. El grup, format per Toni Cobretti, Rafa Cor Romput i Sofia de Dol, presentaran, a més de les cançons que formen el seu primer LP “Renacidos”, els nous singles “El Amor” y “Lágrimas Azul Metálico”. El mateix grup ha anunciat el final d’una etapa personal i l’inici d’una nova aventura amb tota la força i il·lusió del món. El magnetisme que desprèn en Toni Cobretti damunt un escenari està a l’abast de molts pocs artistes. Escorpio, ha

actuat a varis festivals com Ruido Fest (Chicago) A Night in June Fest (London), El Primavera Sound (Barcelona), Mallorca Live Festival (Mallorca), Monkey Week (Sevilla), Sueños de Libertad (Eivissa), Low Festival (Benidorm), Cranc Festival (Menorca), Tramuntana Rocks (Mallorca)...

El preu de l’entrada es de 8€ anticipada i 10€ el dia del concert. L’aforament es limitat i s’ha de reservar l’entrada al telf. 616341288 (whatsapp), Facebook, instagram de nohihatemps o a l’email [email protected]. Les entrades es poden recollir a Can Lliro o directament a través de nohihatemps.

El cartell es obra de l’artista Lluïsa Febrer. Ortanitza Nohihatemps i Can Lliro, col.laboren Faqtoria Muntaner, Audiomosso , Pink Tiramisu Agency i Notodoesindie.

 

Reciente
Visto
Comentado