Festes de Cala Bona
Una missa marinera, una processó marítima, una regata de velers com a novetat i revetlles protagonitzaran les festes del Carme de Cala Bona
Les Festes de la Mare de Déu del Carme se celebraran del 15 al 18 de juliol i hi haur un Firó artesanal nocturn cada nit
Ajuntament de Son Servera 15/07/2010 - 10:05:53
 

Dimecres,14 de juny.- Les Festes de la Mare de Déu del Carme de Cala Bona, nucli turístic del terme municipal de Son Servera es celebraran del 15 al 18 de juliol amb una programació plena d'activitats marineres durant el proper cap de setmana . Com a novetat aquest any tindrà lloc una regata de velers a la badia entre Cala Bona i Cala Millor.

Les festes comptaran amb un Firó artesanal nocturn tots els dies de la programació festiva i els visitants i turistes podran recórrer els llocs durant la nit, a la fresca, per observar i adquirir productes tradicionals en tèxtil, aliments, pintura, brodats, etc.

El divendres, 16 de juliol, se celebrarà la missa marinera al moll dels pescadors de Cala Bona a partir de les vuit i mitja del capvespre. Tot seguit, els pescadors procediran a encapçalar la processó marítima, un acte que aixeca molta expectació entre els residents i també entre els turistes.

Una revetlla amb l'Orquestra Aquarius i una trobada veïnal en què hi haurà gelat i ensaïmada per a tothom acabarà la primera jornada de les festes, no sense comptar amb una gran sessió de focs artificials que tindrà lloc a les dotze de la nit.

Al dia seguent, dissabte, 17 de juliol, tindrà lloc la primera regata de velers, un acte que s'incorpora aquest any a les festes de la Mare de Déu del Carme de Cala Bona per animar la jornada matinal del dissabte.

Finalment, se celebrarà una sardinada a partir de les nou de la nit al port de Cala Bona i una hora després serà torn de la darrera revetlla amb l'orquestra Gran casino. Les festes conclouran definitivament el diumenge, 18 de juliol, amb el Firó nocturn del mercat artesanal.

Reciente
Visto
Comentado