Es tracta d'un lloc molt visitat els caps de setmana i en festes
La Policia Local d'Inca regularà el trànsit i els estacionaments a l'ermita de Santa Magdalena: També, podran procedir a la retirada de vehicles, sempre que aquests obstaculitzin la circulació
Donada aquesta situació de concentració de persones i vehicles, es produeixen situacions de saturació i desordre que, segons els tècnics de la Policia Local, és aconsellable adoptar mesures d'ordenació del trànsit.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/06/2017 - 09:07:00
A l'acord, també consta que la parròquia de Santa Maria la Major serà l'encarregada del cost de la senyalització vertical i horitzontal; sempre sota l'assessorament i el vistiplau dels tècnics de la Policia Local.

La Policia Local d'Inca regularà el trànsit i els estacionaments a l'ermita de Santa Magdalena. La finca que ocupa l'ermita de Santa Magdalena és propietat de la parròquia de Santa Maria la Major. Es tracta d'un lloc molt visitat els caps de setmana i en festes molt arrelades com és el pancaritat del diumenge posterior a la Pasqua.

Donada aquesta situació de concentració de persones i vehicles, es produeixen situacions de saturació i desordre que, segons els tècnics de la Policia Local, és aconsellable adoptar mesures d'ordenació del trànsit i de l'estacionament. Per poder donar una solució, l'Ajuntament i la parròquia han arribat un acord per l'ús de la zona a efectes d'ordenació. El Batle, Virgilio Moreno i el rector de Santa Maria la Major, Antoni Vadell, han signat el conveni de col·laboració.

A partir d'aquest acord, els agents de policia d'Inca podran efectuar tasques de vigilància, control i sanció a l'esplanada de l'ermita de Santa Magdalena i a les escales d'accés.

A partir d'aquest acord, els agents de policia d'Inca podran efectuar tasques de vigilància, control i sanció a l'esplanada de l'ermita de Santa Magdalena i a les escales d'accés. També, podran procedir a la retirada de vehicles, sempre que aquests obstaculitzin la circulació, representin un perill o estiguin estacionats a zones reservades.

A la zona, la policia podrà realitzar, segons la normativa municipal, les proves per a determinar el grau d'intoxicació alcohòlica, per estupefaents o similars dels conductors que circulin per aquestes vies. A l'acord, també consta que la parròquia de Santa Maria la Major serà l'encarregada del cost de la senyalització vertical i horitzontal; sempre sota l'assessorament i el vistiplau dels tècnics de la Policia Local.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado