El 22 de setembre és el torn del teatre amb l'obra «Tango».
Inca prepara 1 mes de setembre amb actes culturals: Aina Ferrer, Mª Victòria Secall, Francesca Palou, Jaume Mesquida, Pere J. Martorell, Antoni Rodríguez, Rafel Bordoi, Miquel Àngel Lladó, Josep Lluís Aguiló, Biel Florit, Bernat Nadal...
Així, cada divendres del mes de setembre, a les 20.30 hores hi haurà un espectacle a peu de carrer i accessible per a tothom. El cicle comença el pròxim divendres 1 de setembre amb «13x3».
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/08/2017 - 05:46:00
El dia 8 de setembre serà la vetllada més familiar amb l'espectacle de circ «A s'ombra» a càrrec de la companyia A Tirofijo. Es tracta d'una peça de circ contemporani que es treballa llançament de ganivets.

Inca prepara un mes de setembre amb actes culturals al carrer. Sota el lema «Setembre a Inca, la Cultura al carrer!» s'ha presentat una nova edició dels esdeveniments que ompliran la plaça de l'aigua durant el pròxim mes. El Batle, Virgilio Moreno, el tinent batle de Cultura, Antoni Rodríguez, i els representants de les entitats col·laboradores han presentat els actes que tendran lloc fins al 29 de setembre. «Un any més, i en van tres, tenim per endavant tot un mes de cultura al carrer a la nostra ciutat, i, com sempre, mantenim l'objectiu inicial d'acostar diferents manifestacions als inquers a un lloc emblemàtic com és la plaça de l'Aigua», ha explicat Rodríguez.

Així, cada divendres del mes de setembre, a les 20.30 hores hi haurà un espectacle a peu de carrer i accessible per a tothom. El cicle comença el pròxim divendres 1 de setembre amb «13x3». Es tracta d'un muntatge escènic de lectura poètica amb 13 poetes com són: Aina Ferrer, Maria Victòria Secall, Francesca Palou, Jaume Mesquida, Pere Joan Martorell, Antoni Rodríguez, Rafel Bordoi, Miquel Àngel Lladó, Josep Lluís Aguiló, Biel Florit, Bernat Nadal i Joan Pomar.

Aina Ferrer, Maria Victòria Secall, Francesca Palou, Jaume Mesquida, Pere Joan Martorell, Antoni Rodríguez, Rafel Bordoi, Miquel Àngel Lladó, Josep Lluís Aguiló, Biel Florit, Bernat Nadal i Joan Pomar.

El dia 8 de setembre serà la vetllada més familiar amb l'espectacle de circ «A s'ombra» a càrrec de la companyia A Tirofijo. Es tracta d'una peça de circ contemporani que es treballa llançament de ganivets, equilibris, trapezi a vol, tot al llarg de la història de dos personatges que van de lloc en lloc. El 15 de setembre la música serà la protagonista amb «Billarmonia». Aquest és un espectacle de cant a cappella amb un repertori de música espiritual, bandes sonores de pel·lícules i peces típiques de Mallorca. El 22 de setembre és el torn del teatre amb l'obra «Tango».

Es tracta d'un muntatge de paraula i música sobre una intriga. Finalment, el 29 de setembre, el cicle acaba amb l'espectacle «Travelling». En aquest cas es tracta d'una proposta de dansa de caràcter avantguardista que parla sobre la dependència tecnològica. Paral·lelament a tots els espectacles a la plaça de l'Aigua hi haurà una mostra gastronòmica per a completar la vetllada. Enguany la proposta gastronòmica local de Ca n'Ignasi es fusionarà amb el sushi del restaurant Azuma.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado