Per aquesta raó, es convoca aquest certamen amb un premi de 700 euros
L’Ajuntament d’Inca posa en marxa el concurs per escollir la imatge del Dijous Bo 2017 amb un premi de 700 euros. Des de l’onze de setembre i fins el 3 d’octubre
El jurat es reunirà dins els set dies següents a la finalització del termini per qualificar les obres quan n’hagi finalitzat el termini de presentació.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/09/2017 - 05:22:00
Com cada any, l’objectiu del Consistori és fomentar la participació per aconseguir un cartell que representi l'essència de la fira i que transmeti perquè és un esdeveniment tan especial.

L’Ajuntament d’Inca posa en marxa el concurs per escollir la imatge del Dijous Bo 2017 amb un premi de 700 euros. Des de l’onze de setembre i fins el 3 d’octubre totes les persones interessades a participar al concurs per seleccionar i guardonar la millor imatge publicitària destinada a promocionar el Dijous Bo 2017, podran presentar les seves propostes a l’Ajuntament d’Inca. Com cada any, l’objectiu del Consistori és fomentar la participació per aconseguir un cartell que representi l'essència de la fira i que transmeti perquè és un esdeveniment tan especial.

Per aquesta raó, es convoca aquest certamen amb un premi de 700 euros per la millor proposta que escollirà el jurat. «Per segon any consecutiu hem decidit que l lema que ha d’inspirar la imatge i cartells del Dijous Bo 2017 serà: Dijous Bo, la fira de fires; perquè suposa una descripció del que ha sigut, històricament aquesta fira», ha explicat Jaume Tortella, regidor de Comunicació, Turisme i Comerç.

Cada participant hi podrà presentar un màxim de dos cartells, que han de ser originals i inèdits. La tècnica de les obres a presentar és lliure, però adaptada als mitjans d’impressió. Per aquest motiu no s’admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. El jurat es reunirà dins els set dies següents a la finalització del termini per qualificar les obres quan n’hagi finalitzat el termini de presentació.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado