Aquesta iniciativa va sorgir a Europa en 1999 i a partir de l'any 2000
Inca celebra la Setmana Europea de la Mobilitat amb un programa d'activitats per fomentar el transport sostenible. Des del 14 al 23 La ciutat, sense el meu cotxe!
Pep Cañete. «Creiem que aquests dies han de servir-nos per fer pedagogia per aconseguir un trànsit més responsable i apostar per anar a peu o utilitzar vehicles poc contaminants».
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/09/2017 - 05:55:00
Finalment, el 23 de setembre es realitza una excursió formativa amb el títol «A Inca per tot en 10 minuts» que pretén fomentar anar a peu per arribar al centre del municipi.

Inca celebra la Setmana Europea de la Mobilitat amb un programa d'activitats per fomentar el transport sostenible. Des del 14 al 23 de setembre a Inca se celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat. Aquesta iniciativa va sorgir a Europa en 1999 i a partir de l'any 2000 va comptar amb el suport de la Comissió Europea. Se celebra realitzant activitats per promocionar la mobilitat sostenible i fomentant el desenvolupament de bones pràctiques i mesures permanents.

A la presentació hi han estat presents el Batle, Virgilio Moreno, el tinent batle d'Esports, Gori Ferrà, la regidora de Mobilitat, Antonia Triguero i el cap de la Policia Local. Pep Cañete. «Creiem que aquests dies han de servir-nos per fer pedagogia per aconseguir un trànsit més responsable i apostar per anar a peu o utilitzar vehicles poc contaminants», ha comentat Triguero.

Europa en 1999 i a partir de l'any 2000 va comptar amb el suport de la Comissió Europea. Se celebra realitzant activitats per promocionar la mobilitat sostenible i fomentant el desenvolupament.

Les celebracions comencen el pròxim dia 14 de setembre al claustre de Sant Domingo amb un cicle de xerrades, que sota el títol «Mobilitat sostenible a la ciutat» presentaran diverses iniciatives d'èxit com el transport compartit o els carrils ciclables. El 16 de setembre es realitzarà la III Fira de Mobilitat. Es tracta d'una jornada formativa i lúdica adreçada a tota la família. Entre el 18 i el 21 de setembre es presentaran les accions de mobilitat com els nous plànols dels estacionaments de bicicletes o les zones d'aparcament rotatiu comercial als carrers Bisbe Cima i Garroves. El 22 de setembre se celebra a més l'esdeveniment.

La ciutat, sense el meu cotxe!, origen d'aquesta iniciativa europea, que pretén trobar noves solucions als problemes associats a l'augment del tràfic a les ciutats. Finalment, el 23 de setembre es realitza una excursió formativa amb el títol «A Inca per tot en 10 minuts» que pretén fomentar anar a peu per arribar al centre del municipi.

El tema triat aquest any per la Comissió Europea està centrat en la mobilitat neta, compartida i intel·ligent i el lema és: Compartir et porta més lluny! L'objectiu és fomentar solucions de mobilitat compartida i destacar els beneficis de maneres de transport més nets, recolzant-nos en les tecnologies de transport intel·ligent.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado