Ecovidrio va oferir informació detallada als locals de com reciclar correctament
L'Ajuntament d'Inca posa en marxa una campanya per impulsar el reciclatge de vidre en el sector de restauració: 50 contenidors petits adaptats a la recollida Porta a Porta dels dissabtes
En aquests moments dins la ruta porta a porta de reciclatge de vidre hi participen 81 establiments de restauració. Les previsions municipals són, ben aviat, poder incloure 26 nous locals.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/11/2017 - 09:40:00
La col·laboració d'Ecovidrio amb l'Ajuntament d'Inca té, així com a principal objectiu aconseguir un increment de la taxa de reciclatge de vidre a la localitat a través del sector de la restauració.

L'Ajuntament d'Inca posa en marxa una campanya per impulsar el reciclatge de vidre en el sector de restauració. Des de l'àrea de Serveis, juntament en l'empresa Ecovidrio, s´ha dut a terme una enquesta a 87 dels establiments de restauració del municipi per conèixer els hàbits de reciclatge de vidre i adequar els recursos a les seves necessitats. D'acord amb aquesta informació, i per facilitar la tasca de reciclatge als establiments que així ho han sol·licitat, s'ha fet el lliurament d'un total de 50 contenidors petits adaptats a la recollida Porta a Porta dels dissabtes.

A més, Ecovidrio va oferir informació detallada als locals de com reciclar correctament, dels horaris de recollida Porta a Porta actuals i dels avantatges tant socials com econòmics que té el reciclatge dels envasos de vidre. «El nostre objectiu és augmentar el reciclatge de vidre en el sector de restauració, tal com s'indica al pla municipal de gestió de residus, i a la vegada aconseguir més negocis que s'impliquin com a productors singulars», ha expressat el regidor de Serveis, Paco Verdejo.

«Pensam que la incidència d'aquesta campanya serà alta al total de la recollida de residus de vidre i que, amb la col·laboració de tots arribarem a les taxes de reciclatge que ens hem marcat al pla municipal».

En aquests moments dins la ruta porta a porta de reciclatge de vidre hi participen 81 establiments de restauració. Les previsions municipals són, ben aviat, poder incloure 26 nous locals. Però, des de l'àrea de Serveis, es pretén que hi hagi una incorporació gradual dels generadors singulars a aquest programa porta a porta. De fet, des de que ha començat la campanya, fa tres setmanes, s’ha multiplicat per tres la recollida, passant de les 2 a les 6 tonelades.

La col·laboració d'Ecovidrio amb l'Ajuntament d'Inca té, així com a principal objectiu aconseguir un increment de la taxa de reciclatge de vidre a la localitat a través del sector de la restauració. Cal recordar que s'estima que cada establiment recicla aproximadament el mateix vidre que 50 ciutadans. «Pensam que la incidència d'aquesta campanya serà alta al total de la recollida de residus de vidre i que, amb la col·laboració de tots arribarem a les taxes de reciclatge que ens hem marcat al pla municipal», ha declarat Verdejo. Així mateix, l'Ajuntament està compromès a donar solució a tots els generadors singulars.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado