Inca treballa per requalificar dins el planejament ART-Façana d'Inca un solar
Un solar per un nou centre educatiu: La Conselleria d'Educació manté el seu compromís per tenir el projecte constructiu enllestit dins els primers mesos de 2019
Des d'Educació s'ha refermat el compromís perquè s'edifiqui una nova escola . Per això, la voluntat de la Conselleria és que dins els pressupostos del 2019 es contempli una partida a aquesta infraestructura.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/11/2017 - 07:57:00
Aquest acord és molt important per Inca, ja que el creixement de la població escolar fa que es generin unes necessitats actuals i futures; per la nostra part treballam perquè es plasmi per escrit la cobertura.

Inca treballa per requalificar dins el planejament ART-Façana d'Inca un solar per un nou centre educatiu. La Conselleria d'Educació manté el seu compromís per tenir el projecte constructiu enllestit dins els primers mesos de 2019. El Conseller d'Educació, Marí March, el Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antonio Morante i la regidora d'Educació, Alice Weber, s'han reunit per tal d'avançar en temes comuns. Per part del Consistori s'ha traslladat a la Conselleria que dins la feina que s'està realitzant amb el planejament urbanístic ART-Façana d'Inca hi ha uns terrenys adequats per la construcció d'un nou centre educatiu a la ciutat, al costat de la carretera de Llubí.

«Per la nostra part creiem que es tracta d'un emplaçament idoni per l'accessibilitat, la situació i, principalment, per les possibilitats de creixement que pot tenir», ha avançat Moreno. El pla d'ART es troba en una fase de redacció per poder anar cap a una aprovació inicial per la seva adequació al Pla Territorial de Mallorca. Des d'Educació s'ha refermat el compromís perquè s'edifiqui una nova escola . Per això, la voluntat de la Conselleria és que dins els pressupostos del 2019 es contempli una partida a aquesta infraestructura.

«L'objectiu és que a principis de l'any 2019, per la nostra part, tenir llest l’avantprojecte constructiu d'aquest col·legi», ha explicat March. Així mateix, s'ha avançat que si bé serà un centre de primària, s'ha contemplat que pugui esdevenir amb els anys en un centre integrat. «Aquest acord és molt important per Inca, ja que el creixement de la població escolar fa que es generin unes necessitats actuals i futures; per la nostra part treballam perquè es plasmi per escrit la cobertura del que haurà de menester Inca en un futur», ha dit Weber.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas
Positivo para Inca.