La competició començarà a les 12 hores, els participants hauran de fer la paella
Inca: El Pancaritat al Puig de Santa Magdalena comptarà, enguany, amb 27 inscrits al XLV Concurs de Paelles. Fora de competició s'han apuntat dos grups que corresponen a entitats locals
24 paelles i 700 persones l'any 2016 a 29 paelles i 1065 persones l'any 2018», ha explicat Antoni Peña, regidor delegat de l'àrea.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/04/2018 - 02:51:00
Cal recordar que el XLV Concurs de Paelles del Pancaritat al Puig de Santa Magdalena compta amb dos premis per les paelles amb millor gust i dos premis per les paelles amb la millor presentació.

27 grups participaran del XLV Concurs de Paelles del Pancaritat al Puig de Santa Magdalena. El Pancaritat al Puig de Santa Magdalena comptarà, enguany, amb 27 inscrits al XLV Concurs de Paelles. Fora de competició s'han apuntat dos grups que corresponen a entitats locals. El comitè organitzador tindrà a disposició dels concursants: llenya, fogó i aigua. La competició començarà a les 12 hores, els participants hauran de fer la paella dins el recinte habilitat i hauran de tirar l'arròs a les 13 hores.

Per part de l'àrea de Participació Ciutadana s'ha expressat la satisfacció per l'evolució del concurs, que als darrers anys ha consolidat la participació. «S'ha demostrat que la decisió d'eliminar les paelles dels partits polítics i tornar a convertir l'acte en una celebració popular ha estat un encert i així ho demostren les xifres, ja que s'ha passat de 24 paelles i 700 persones l'any 2016 a 29 paelles i 1065 persones l'any 2018», ha explicat Antoni Peña, regidor delegat de l'àrea.

Cal recordar que el XLV Concurs de Paelles del Pancaritat al Puig de Santa Magdalena compta amb dos premis per les paelles amb millor gust i dos premis per les paelles amb la millor presentació. El jurat està compost per professionals del món de la gastronomia, entregaran els guardons una vegada acabar el temps de realització del plat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado