Ha explicat Pep Nicolau president dels comerciants.
Plaça d'Espanya: El pròxim dissabte 14 d'abril l'Associació de Comerciants d'Inca, amb el suport de l'Ajuntament, celebraran una nova edició del Mercat d'Oportunitats
L'esdeveniment comercial té l'objectiu de dinamitzar el comerç local, així com oferir una plataforma pel final de la temporada d'hivern. En total seran deu comerços, alguns d'ells amb paradetes dobles.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/04/2018 - 04:04:00
«És una oportunitat per conèixer els comerços a través de les ofertes, però pels empresaris és també una bona ocasió per fidelitzar als clients», ha expressat el regidor de Comerç, Jaume Tortella.

El Mercat d'Oportunitats d'Inca retorna a la plaça d'Espanya. El pròxim dissabte 14 d'abril l'Associació de Comerciants d'Inca, amb el suport de l'Ajuntament, celebraran una nova edició del Mercat d'Oportunitats.

L'esdeveniment tornarà a celebrar-se a la plaça Espanya. «Hem volgut recuperar aquest espai perquè la seva ubicació i el trànsit de gent possibiliten que el públic pugui accedir, més fàcilment, als descomptes de les diferents paradetes que es muntaran», ha explicat Pep Nicolau president dels comerciants.

Des de les deu del matí fins a les vuit de la nit, els residents i nombrosos visitants van tenir l'oportunitat d'adquirir diferents articles com a roba, objectes de decoració, artesania, sabates, joies.

Des de les deu del matí fins a les vuit de la nit, els residents i nombrosos visitants van tenir l'oportunitat d'adquirir diferents articles com a roba, objectes de decoració, artesania, sabates, joies i molts més a preus assequibles.

L'esdeveniment comercial té l'objectiu de dinamitzar el comerç local, així com oferir una plataforma pel final de la temporada d'hivern. En total seran deu comerços, alguns d'ells amb paradetes dobles, que presentaran els seus productes durant tot el dia. «És una oportunitat per conèixer els comerços a través de les ofertes, però pels empresaris és també una bona ocasió per fidelitzar als clients», ha expressat el regidor de Comerç, Jaume Tortella.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado