Pensam que és molt important el suport que hem rebut per part de la federació
Inca celebrarà 1a Fira de Gent Gran amb el suport de la Federació de Persones Majors de la Part Forana: El pròxim 10 de maig de les 10 a les 14 h, a la plaça Mallorca
També es podrà gaudir d'una mostra gastronòmica pensada per aquest col·lectiu. «La nostra intenció és que a un sol lloc es pugui trobar de tot relacionat amb la gent major» ha explicat Oses.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/04/2018 - 03:02:00
D'igual manera, els membres de la corporació municipal s'han reunit amb membres de les directives de les associacions locals. Els inquers els han sol·licitat que, independentment de com vagi l'esdeveniment.

Inca celebrarà 1a Fira de Gent Gran amb el suport de la Federació de Persones Majors de la Part Forana. El pròxim 10 de maig de les 10 a les 14 h, a la plaça Mallorca d'Inca, es durà a terme la I Fira de Gent Gran. Aquest esdeveniment es realitzarà en el marc del Dijous Gros. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Gent Gran, Maricarmen Oses i la regidora de Promoció Econòmica, María José Fernández, s'han reunit amb la presidenta de la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, Josefina Colom per tal de posar damunt la taula tota l'oferta que es trobarà la gent major durant la fira.

«Pensam que és molt important el suport que hem rebut per part de la federació i de les associacions locals de tercera edat per dur endavant tots aquests actes; ja que es pot convertir en una trobada de referència a la nostra illa», ha comentat Moreno.

Al llarg de la I Fira de Gent Gran a Inca, els visitants podran trobar fins a 15 envelats amb tot tipus d'informació sanitària, d'oci i cultural adreçada, expressament, a la gent gran.

Durant la trobada s'han parlat els temes d'interès per a la gent gran que, des de la federació creuen important pels seus associats. D'igual manera, els membres de la corporació municipal s'han reunit amb membres de les directives de les associacions locals. Els inquers els han sol·licitat que, independentment de com vagi l'esdeveniment, es vagin consolidant activitats dedicades a la gent major. Per part de l'Ajuntament s'han recollit totes les peticions per tal d'anar millorant tots els aspectes d'aquesta fira.

Al llarg de la I Fira de Gent Gran a Inca, els visitants podran trobar fins a 15 envelats amb tot tipus d'informació sanitària, d'oci i cultural adreçada, expressament, a la gent gran. També es podrà gaudir d'una mostra gastronòmica pensada per aquest col·lectiu. «La nostra intenció és que a un sol lloc es pugui trobar de tot relacionat amb la gent major» ha explicat Oses.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado