Abdem anuncia que Inca serà la seu del Mulla't 2018.
L'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) ha comunicat que la seu oficial per l'esdeveniment Mulla't d'enguany serà Inca
Aquest anunci s'ha realitzat després de la visita oficial del Batle de la capital del Raiguer, Virgilio Moreno, la regidora d'Educació, Alice Weber, la presidenta d'ABDEM a Inca, María Antonia Vives.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/05/2018 - 06:04:00
La missió d'aquest col·lectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida i promocionar l'autonomia de les persones amb Esclerosi Múltiple i altres malalties neurològiques, i de les seves famílies.

Abdem anuncia que Inca serà la seu del Mulla't 2018. L'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) ha comunicat que la seu oficial per l'esdeveniment Mulla't d'enguany serà Inca. Aquest anunci s'ha realitzat després de la visita oficial del Batle de la capital del Raiguer, Virgilio Moreno, la regidora d'Educació, Alice Weber, la presidenta d'ABDEM a Inca, María Antonia Vives, qui han estat acompanyats per la presidenta d'ABDEM a Balears, Isabel Gayá. La campanya del Mulla't per l'esclerosi múltiple és una acció de sensibilització social i solidaritat amb les 47.000 persones que tenen Esclerosi Múltiple a Espanya.

A la Seu Central, es dóna cita a les autoritats, representants polítics, voluntaris, participants i mitjans de comunicació per dur a terme l'Acte Central de la campanya. D'aquesta manera, es té l'oportunitat de conscienciar a la societat i de donar a conèixer l'Esclerosi Múltiple. Aquest acte es durà a terme el diumenge, 8 de juliol a les 12 hores a la piscina del Poliesportiu Mateu Cañellas d'Inca. «Inca, des de sempre, ha col·laborat a aquest esdeveniment i no podíem dir que no a l'associació quan ens ho ha demanat, perquè creim que es pot fer una gran tasca de sensibilització envers aquesta patologia», ha dit Moreno.

Cal recordar que l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) és una organització sense ànim de lucre, constituïda al novembre de l'any 1994. Representa a una gran part del col·lectiu de les persones diagnosticades amb Esclerosi Múltiple. La missió d'aquest col·lectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida i promocionar l'autonomia de les persones amb Esclerosi Múltiple i altres malalties neurològiques, i de les seves famílies, ajudant a satisfer les seves necessitats sociosanitàries des d'una visió global i integral.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado