La seva renovació es va iniciar aquest dilluns amb un nou sistema
Inca: Des de l'àrea de Serveis hem iniciat la instal·lació d'un centenar de noves papereres a la ciutat, una actuació que està realitzant l'empresa concessionària de la neteja viària, CESPA
Durant les pròximes setmanes es realitzaran els treballs, dins una aposta ferma de l'àrea de Serveis gestionada per Independents d'Inca, per millorar el mobiliari urbà de la ciutat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/05/2018 - 13:08:00
A més, les papereres que es retiren i que estiguin en bon estat seran redistribuïdes per tota la ciutat, especialment en aquells llocs on s'hagi detectat una mancança.

Instal·len un centenar de noves papereres al centre d'Inca. Des de l'àrea de SERVEIS hem iniciat la instal·lació d'un centenar de noves papereres a la ciutat, una actuació que està realitzant l'empresa concessionària de la neteja viària, CESPA. El regidor de Serveis, Paco Verdejo, explica que es renovaran totes les papereres del centre per unificar-ne l'estètica, des de l'estació de tren fins a la plaça del Bestiar, places i carrers adjacents, com ara carrers Jaume Armengol, Murta i Born, entre altres.

La seva renovació es va iniciar aquest dilluns amb un nou sistema per fer les perforacions oportunes en el trespol, més delicat a les zones de vianants. A més, les papereres que es retiren i que estiguin en bon estat seran redistribuïdes per tota la ciutat, especialment en aquells llocs on s'hagi detectat una mancança.

Així mateix, el nou model de papereres incorpora cendrers i un disseny que optimitza la tasca de buidar-les, a la vegada que impedeix que els residus surtin a fora a causa del vent o altres condicions metereològiques. Durant les pròximes setmanes es realitzaran els treballs, dins una aposta ferma de l'àrea de Serveis gestionada per Independents d'Inca, per millorar el mobiliari urbà de la ciutat i que continuarà amb altres campanyes de sensibilització ciutadana per mantenir, entre tots, la ciutat més neta.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado