El Festival Inclàssic incorpora l'òpera dins el programa de concerts d'enguany.
El 8 de juny arranca el Festival Inclàssic, un esdeveniment que pretén l'apropament musical i afavorir la difusió musical, de diferents èpoques i autors, mitjançant la música de cambra i la música coral
El 23 de juny, l'Orquestra de Cambra de Mallorca, sota la direcció de Bernat Quetglas, presentarà un concert pedagògic estructurant en dues parts. Una primera amb l'obra de Mozart.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/05/2018 - 02:43:00
30 de juny, el torn serà per Mazik Duo. El grup presentarà a Inca el seu darrer treball «Jewish Life, Portraits of the Past». El disc fa una incursió en la identitat i la història jueves explorant alguns d'aquests romanents.

El Festival Inclàssic incorpora l'òpera dins el programa de concerts d'enguany. El pròxim 8 de juny arranca el Festival Inclàssic, un esdeveniment que pretén l'apropament musical i afavorir la difusió musical, de diferents èpoques i autors, mitjançant la música de cambra i la música coral. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno i el tinent de batle de Cultura, Antoni Rodríguez han presentat les novetats de la present edició, entre les quals destaca la incorporació de l'òpera. «Arribats a la tercera edició, anam complint les fites que ens marcarem a l'inici, oferint un programa de concerts atractius amb músics professionals de Mallorca i de fora, la qual cosa enriqueix la programació cultural del nostre municipi», ha assenyalat Rodríguez.

Els alumnes de l'Escola Municipal de Musica Antoni Torrandell d'Inca participaran, juntament amb més de 450 alumnes d'escoles de música de les Illes Balears, al Festival SIMFONIC. El concert tendrà lloc el 8 de juny al Casal de Cultura. En aquesta vuitena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l'apadrinament del cor Barcelona Gospel Messengers, protagonista del videoclip de presentació del Festival. La cançó "Oh Happy Day!" sonarà, de manera simultània, a tots els concerts.

Els alumnes de l'Escola Municipal de Musica Antoni Torrandell d'Inca participaran, juntament amb més de 450 alumnes d'escoles de música de les Illes Balears, al Festival SIMFONIC.

El dia 9 de juny serà el torn pel trio Elegiac, format per Antoni Bujosa, Biel Fiol i Enric Pastor. El 15 de juny, al claustre de Sant Domingo, es podrà gaudir de l'actuació PSAIKO Quartet, amb components d'Argentina, Galícia i València. El plat fort del festival serà el 16 de juny a les 21.30 hores al claustre de Sant Domingo; des del Gran Teatre del Liceu, és transmetrà l'òpera Manon Lescaut de G. Puccini.

Aquesta proposta està emmarcada al programa «El Liceu a la Fresca»; que és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l'òpera, assistint d'una manera única, propera i informal a una funció al Liceu. «Amb aquest acord amb el Gran Teatre del Liceu de Barcelona pensam que feim un bot de qualitat i de diversificació per Inclàssic i, sobretot, pensant en els espectadors», ha comentat Rodríguez.

El 23 de juny, l'Orquestra de Cambra de Mallorca, sota la direcció de Bernat Quetglas, presentarà un concert pedagògic estructurant en dues parts. Una primera amb l'obra de Mozart, en la que estarà acompanyat per la solista de violí Catalina Sureda; a la segona part tocaran peces de M. Ravel i col·laborarà el col·lectiu de dansa Gitanes. Finalment, el 30 de juny, el torn serà per Mazik Duo. El grup presentarà a Inca el seu darrer treball «Jewish Life, Portraits of the Past». El disc fa una incursió en la identitat i la història jueves explorant alguns d'aquests romanents que va deixar l'esdevenir de la cultura al llarg del segle XX.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado