Tomir i al carrer Mateu Pujades, 25 noves places d'estacionament.
Inca: La Policia Local crea 25 places noves d'estaciomanet al voltant de l'IES Berenguer d'Anoia i el CEIP Miquel Duran i Saurina ha explicat Antonia Triguero
La intervenció a la plaça de la Mediterrània, segons l'estudi previ, respon a l'objectiu de donar una solució a una saturació temporal de la zona a les hores d'entrada i sortida dels dos centres educatius de la zona.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/05/2018 - 02:56:00
«És important subratllar que aquesta, i altres accions que es realitzaran pròximament, parteixen de l'estudi de mobilitat que ha realitzat la Policia Local a les zones de la ciutat.

La Policia Local crea 25 places noves d'estaciomanet al voltant de l'IES Berenguer d'Anoia i el CEIP Miquel Duran i Saurina. Des de l'àrea de Mobilitat, s'ha realitzat una reordenació del trànsit als carrers Tomir, Ciutadella i Mateu Pujades, tot al voltant de la plaça de la Mediterrània. L'acció consisteix en la unificació del sentit del tràfic rodat al voltant de la plaça; com si la infraestructura fos una rodona.

A més, gràcies a aquesta intervenció, s'han marcat, al carrer Tomir i al carrer Mateu Pujades, 25 noves places d'estacionament. «És important subratllar que aquesta, i altres accions que es realitzaran pròximament, parteixen de l'estudi de mobilitat que ha realitzat la Policia Local a les zones de la ciutat a les que hi ha centres educatius», ha explicat Antonia Triguero, regidora de Mobilitat.

Des de l'àrea de Mobilitat, s'ha realitzat una reordenació del trànsit als carrers Tomir, Ciutadella i Mateu Pujades, tot al voltant de la plaça de la Mediterrània. L'acció consisteix en la unificació.

Un dels projectes de la Policia Local d'Inca és millorar la fluïdesa del tràfic durant l'entrada i la sortida dels col·legis. La intervenció a la plaça de la Mediterrània, segons l'estudi previ, respon a l'objectiu de donar una solució a una saturació temporal de la zona a les hores d'entrada i sortida dels dos centres educatius de la zona.

A més la zona d'estacionament del carrer Tomir no comptava amb una delimitació de places; fet que suposava una manca d'aprofitament de tot l'espai disponible. Al carrer Mateu Pujades, s'ha modificat el tipus d'estacionament, fet que suposa un augment de llocs. «La modificació, que està en marxa, no sols afectarà els centres, sinó que també afectarà el trànsit cap al Poliesportiu Mateu Cañellas i als habitatges de Can López.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado