Inca'n'Viu el cicle d'11 actuacions que s'organitzen pensant en diferents públics.
Des de l'àrea municipal de participació ciutadana, s'ha presentat el cicle de concerts que es podrà gaudir a Inca durant els pròxims mesos d'estiu
La cita serà el pròxim 21 de juliol. La proposta més alternativa correrà a càrrec Intrvl Music & Lights; tot un espectacle diferent que es realitzarà al claustre de Sant Domingo el 25 de juliol. També, dins les dates..
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/06/2018 - 09:09:00
DJ Juan Campos actuarà al carrer del Born. Aquest serà el plat fort d'una nova edició d'Inca Yeyé. Seguint amb les celebracions de Sant Abdon i Sant Senén, el 29 juliol es podrà gaudir del concert tribut.

Es presenta el programa de concerts musicals d'estiu Inca'n'Viu. Des de l'àrea municipal de participació ciutadana, s'ha presentat el cicle de concerts que es podrà gaudir a Inca durant els pròxims mesos d'estiu. S'ha anomenat com a Inca'n'Viu el cicle d'11 actuacions que s'organitzen pensant en diferents públics. El Batle, Virgilio Moreno, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana Antoni Peña i altres membres del Consistori han donat a conèixer les activitats que comencen el pròxim cap de setmana amb el Concert Memorial Miquel Albero.

«Aquest estiu Inca serà un lloc de referència pel que fa a l'oferta musical; el nostre objectiu, transversal a moltes àrees de l'Ajuntament, és dur visitants a la nostra ciutat amb esdeveniment de referència i que, després, es beneficii l'economia local a través de comerços o restaurants, per exemple», ha explicat Peña.

30 de juliol, serà a càrrec de Tomeu Peña i el grup Géminis a la plaça Mallorca. Ambdós concerts són de franc. També cal recordar que durant tot el mes de juliol, el claustre de Sant Domingo serà la seu...

El programa Inca'n'Viu arranca el pròxim 9 de juny amb un concert d'Els Catarres que comptaran com a teloners amb Buhos i Itaca Band al quarter General Luque. Aquest cartell és per celebrar una nova edició del Memorial Miquel Albero. El 20 de juny serà el torn per Operación Triunfo 2017. El Poliesportiu Mateu Cañellas acollirà aquest espectacle musical que comptarà amb els artistes que participaren del famós «talent show» televisiu. «Per Inca és molt important que ens hagin escollit com a seu del concert a Balears, ja que a la resta de l'estat estam a l'altura de grans capitals com Madrid o Barcelona», ha expressat Peña.

El final del mes de juny Inca acollirà un espectacle inèdit a la ciutat: Hollywood Motor Show. Al carrer Selleters serà el lloc d'encontre per gaudir durant dos dies dels Monsters Trucks; que oferiran tot tipus d'acrobàcies i trucs de conducció al límit. El 7 de julio serà el torn pels amants de la música disco dels anys 90. Super 90's Mallorca Festival, al quarter Generl Luque, comptarà amb la presència d'estrelles de la talla de Culture Beat, Robin's, Black Box o Paco Pil entre d'altres trencapistes d'aquella època.

La música indie arriba de la mà de Los Planetas que presentaran el seu treball «Zona Temporalmente Autónoma». L'actuació serà el 13 de juliol al quarter General Luque. Pels més petits de la casa, el 15 de juliol, el tendran subratllat en vermell. Aquest dia arriba a Inca el popular grup «Los Cantajuegos» amb tots els seus èxits nous i clàssics. Enguany, el festival LGTBI Orgullosament Inca, comptarà amb tot un elenc d'artistes encapçalat per Nancys Rubias.

La cita serà el pròxim 21 de juliol. La proposta més alternativa correrà a càrrec Intrvl Music & Lights; tot un espectacle diferent que es realitzarà al claustre de Sant Domingo el 25 de juliol. També, dins les dates de les festes patronals, DJ Juan Campos actuarà al carrer del Born. Aquest serà el plat fort d'una nova edició d'Inca Yeyé. Seguint amb les celebracions de Sant Abdon i Sant Senén, el 29 juliol es podrà gaudir del concert tribut a Alejandro Sanz «Y si fuera Sanz»; mentre que el tancament de les celebracions, el 30 de juliol, serà a càrrec de Tomeu Peña i el grup Géminis a la plaça Mallorca. Ambdós concerts són de franc. També cal recordar que durant tot el mes de juliol, el claustre de Sant Domingo serà la seu del festival IncaJazz. De nou, tota una oferta variada musical es podrà gaudir amb entrada solidària.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado