Posteriorment es procedirà al farciment mitjançant 45 cm de sòl seleccionat
Barri de So na Monda d'Inca: L'empresa adjudicatària de les obres del carrer Bisbe Morro ja ha començat amb les tasques de desmunti del terreny pel nou traçat del vial
L'actuació compta amb un pressupost de 151.000 euros i un temps d'execució de 5 mesos. Segons els tècnics municipals, les obres donaran solució a la mobilitat de tota la zona pròxima a l'IES Pau Casesnoves.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/07/2018 - 07:45:00
Posteriorment es procedirà al farciment mitjançant 45 cm de sòl seleccionat procedent de pedrera. S'espera que aquestes fases estiguin llestes abans del començament del curs escolar per evitar les molèsties.

Comencen les obres per obrir el nou vial de Bisbe Morro al barri de So na Monda d'Inca. L'empresa adjudicatària de les obres del carrer Bisbe Morro ja ha començat amb les tasques de desmunti del terreny pel nou traçat del vial. L'objectiu del projecte és donar continuïtat al carrer Bisbe Morro, que en l'actualitat es troba interromput en un tram de longitud propera a 120 m sense urbanitzar.

L'actuació compta amb un pressupost de 151.000 euros i un temps d'execució de 5 mesos. Segons els tècnics municipals, les obres donaran solució a la mobilitat de tota la zona pròxima a l'IES Pau Casesnoves; a la vegada que garanteix una millor accessibilitat als usuaris del Centre de Salut. Dins aquesta actuació es crearan fins a 30 places d'aparcament.

Durant el projecte es procedirà a la demolició de voreres i calçades en tots dos extrems de la via, a les zones d'entroncament, així com el tram de vorera situat al costat de la zona enjardinada.

Durant el projecte es procedirà a la demolició de voreres i calçades en tots dos extrems de la via, a les zones d'entroncament, així com el tram de vorera situat al costat de la zona enjardinada; ja que el traçat és incompatible amb el vial dissenyat. En aquests moments, s'està treballant en la fase de moviment de terres.

Posteriorment es procedirà al farciment mitjançant 45 cm de sòl seleccionat procedent de pedrera. S'espera que aquestes fases estiguin llestes abans del començament del curs escolar per evitar les molèsties a l'IES Pau Casesnoves. Més endavant es donarà continuïtat a la xarxa d'enllumenat existent i es realitzarà l'execució d'una nova xarxa de pluvials.

Orgullosament Inca comptarà amb Mario Vaquerizo i les Nancys Rubias per la festa que reivindica els drets LGTBI. El pròxim dia 21 de juliol, es durà a terme la tercera edició del Festival Orgullosament Inca. Com cada any, des de l'organització, se celebra aquesta festa, en la que es vol reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Participació Ciutadana, Toni Peña, i la regidora d'Igualtat, Maricarmen Oses, acompanyats dels membres de l'associació Únic, la vedette Vivian Caoba i l'artista Pep Noguera de Diabéticas Aceleradas, han presentat la nova programació; en la que destaca la presència del televisiu Mario Vaquerizo i el concert del grup Nancys Rubias. «Orgullosament Inca es va consolidant com a festival de referència a Mallorca per a visibilitzar i normalitzar el col·lectiu LGTBI dins la societat i a la Part Forana», ha dit Peña.

El Festival començarà a les 19.00 h amb la Rua pels carrers del centre. El televisiu Mario Vaquerizo, serà el protagonista, juntament amb Topacio Fresh, Vivian Caoba i Pep de Diabéticas Aceleradas, de les carrosses. La volta acabarà a la plaça d'Espanya amb la lectura del manifest d'Orgullosament Inca, que com cada any llegirà una persona destacada pel seu compromís amb el col·lectiu LGTBI.

«Amb aquesta lectura volem donar a conèixer que la nostra ciutat sempre ha estat un espai de convivència, on tots treballem per la igualtat», ha dit Moreno. A més, l'associació Únic farà entrega dels premis galeta d'Inca. «Aquest guardó, que es dona, per segon, any consecutiu, vol destacar a les persones o entitats que, a Inca, s'han significat en la visibilització i la normalització de l'homosexualitat a la societat» ha declarat Pedro Martínez, president de l'associació Únic. Ja a les 23.30 hores el festival es traslladarà a la plaça de toros per gaudir del concert de Nacys Rubias. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado