La temàtica, com és habitual als darrers anys ha sigut yé-yé.
Els carrers i places d'Inca han viscut el tradicional sopar a la fresca de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén 2018; Un total de 4.914 persones han participat de l'esdeveniment
Un jurat popular ha determinat que els guanyadors han sigut els registrats per: Rafael Torres, Marina Sarrió, Aina Perelló, Catalina Núñez, Jaume Femenias, Laura Cárdenas i Bartomeu Campos.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/07/2018 - 08:17:00
Així mateix, cal esmentar l'especial dispositiu realitzat per la Policia Local i per Protecció Civil durant la vetllada per garantir un trànsit fluid donada la quantitat de carrers tancats.

Fins a 4.900 persones participen del Sopar a la Fresca de les Festes Patronals d'Inca. Els carrers i places d'Inca han viscut el tradicional sopar a la fresca de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén 2018. Un total de 4.914 persones han participat de l'esdeveniment en diferents indrets del nucli urbà.

D'entre tots els 64 menjars, 14 han participat del concurs de decoració de carrers. Un jurat popular ha determinat que els guanyadors han sigut els registrats per: Rafael Torres, Marina Sarrió, Aina Perelló, Catalina Núñez, Jaume Femenias, Laura Cárdenas i Bartomeu Campos. La temàtica, com és habitual als darrers anys ha sigut yé-yé.

Des de l'àrea de Participació Ciutadana s'ha repartit vi i una ensaïmada a tots els carrers participants. «És important per a la nostra ciutat que els inquers i les inqueres es facin les festes seves, per això la implicació popular a un acte ciutadà com és el sopar a la fresca fa que estiguem satisfets perquè es fa poble», ha comentat el regidor Antoni Peña. Així mateix, cal esmentar l'especial dispositiu realitzat per la Policia Local i per Protecció Civil durant la vetllada per garantir un trànsit fluid donada la quantitat de carrers tancats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado