Majors de 35 anys, prioritàriament majors de 53 anys.
L'Ajuntament d'Inca ha posat en marxa un projecte en el qual 11 dones informaran els inquers i a les inqueres, als espais públics, sobre comportaments incívics
El projecte tindrà una durada de 6 mesos i compta amb un pressupost de 102.000 euros. Les agents cíviques, que participen a través del programa SOIB Visibles 2018, són Aturades de llarga durada.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/08/2018 - 01:27:00
Així doncs, les noves incorporacions són una figura que, sense tenir capacitat sancionadora, recorrerà Inca informant la ciutadania sobre la importància i necessitat d'acceptació del conjunt.

Inca comptarà amb 11 agents cíviques per fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania. L'Ajuntament d'Inca ha posat en marxa un projecte en el qual 11 dones informaran els inquers i a les inqueres, als espais públics, sobre comportaments incívics. L'objectiu principal és informar, sensibilitzar i difondre les ordenances municipals per a una bona convivència ciutadana. Aquesta acció es pot dur a terme gràcies al programa SOIB Visibles 2018 que ha estat finançat pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

El tinent Batle d'Hisenda, Inversions i Medi Ambient, Àngel Garcia, la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber i el director del SOIB, Pere Torrens, han acompanyat a les noves agents cíviques al seu primer dia de patrulla per la ciutat. Així doncs, les noves incorporacions són una figura que, sense tenir capacitat sancionadora, recorrerà Inca informant la ciutadania sobre la importància i necessitat d'acceptació del conjunt de pautes bàsiques de comportament.

«Creiem que la tasca d'aquestes dones servirà perquè els incívics prenguin consciència de la necessitat del respecte per tenir un municipi millor», ha dit Garcia.

«Cal subratllar que les agents portaran material, no tan sols per informar de les ordenances municipals sinó també per donar a conèixer les possibles sancions», ha explicat Weber. Amb tot això, l'agent pretén promoure la consciència del civisme entre les persones habitants al municipi, duent sempre a terme una acció informativa i/o educativa. S'ha dividit el nucli urbà en 5 zones i cada dia una parella d'agents passarà pels carrers assignats. L'objectiu és tenir tots els espais de la ciutat controlats.

El projecte tindrà una durada de 6 mesos i compta amb un pressupost de 102.000 euros. Les agents cíviques, que participen a través del programa SOIB Visibles 2018, són Aturades de llarga durada. Majors de 35 anys, prioritàriament majors de 53 anys. Amb tot es farà una especial incidència en el tema de neteja, residus domèstics, tinença d'animals de companyia o renous, entre altres temes que garanteixen una bona convivència a la ciutat. «Creiem que la tasca d'aquestes dones servirà perquè els incívics prenguin consciència de la necessitat del respecte per tenir un municipi millor», ha dit Garcia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
trinidad
esto hace falta en Manacor, que tomen nota los manacorines