Així, durant 3 dijous es podrà gaudir, de franc, d'una pel·lícula.
Per quart any consecutiu l'Ajuntament d'Inca ha preparat un cicle de Cinema a la Fresca pel mes d'agost: S'ha tornat a escollir la plaça de toros com a escenari de les projeccions
El pròxim dijous 9 d'agost es dóna el sus al Cinema a la Fresca amb la projecció de «La la dand» en castellà. Es tracta d'una pel·lícula musical sobre un pianista de jazz, i una aspirant a actriu...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/08/2018 - 05:07:00
«Si Déu vol» en versió en català. Es tracta d'una obra costumista, dirigida per Edoardo Falcone, que explica les tensions religioses d'una família en un dels països amb més tradició catòlica del globus.

Inca presenta un mes d'agost ple de cinema. Per quart any consecutiu l'Ajuntament d'Inca ha preparat un cicle de Cinema a la Fresca pel mes d'agost. S'ha tornat a escollir la plaça de toros com a escenari de les projeccions. Així, durant 3 dijous es podrà gaudir, de franc, d'una pel·lícula. Virgilio Moreno, Batle d'Inca i Toni Peña, regidor de Participació Ciutadana han presentat la proposta per les pròximes setmanes. «Hem plantejat un cicle que pot interessar a un públic generalista, sense deixar de banda un dia dedicat als joves», ha explicat Peña.

El pròxim dijous 9 d'agost es dóna el sus al Cinema a la Fresca amb la projecció de «La la dand» en castellà. Es tracta d'una pel·lícula musical sobre un pianista de jazz, i una aspirant a actriu, que s'enamoren bojament; però l'ambició desmesurada que tenen per triomfar en les seves respectives carreres, posa en perill el seu amor. El 16 d'agost serà el torn de la premiada pel·lícula d'animació «Pricesa Mononoke», la pel·lícula de major recaptació al Japó de 1997.

La història se centra en la lluita entre els guardians sobrenaturals d'un bosc i els humans que profanen els seus recursos, vist pel foraster Ashitaka. Finalment, el pròxim 23 d'agost serà el torn per la projecció de la comèdia italiana «Si Déu vol» en versió en català. Es tracta d'una obra costumista, dirigida per Edoardo Falcone, que explica les tensions religioses d'una família en un dels països amb més tradició catòlica del globus.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado