Crist Rei 1.520 quilos d'envasos, fet que suposa una xifra rècord.
Durant el primer dia de la recollida porta a porta al barri de Crist Rei s'aconsegueixen 1.500 quilos d'envasos, ha estat el primer d'Inca en participar del nou sistema
A aquesta popular zona de la capital del Raiguer s'ha implantat la recollida porta a porta; fet que ha suposat l'eliminació de prop de 200 contenidors als carrers i places. Segons els tècnics municipals.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/08/2018 - 02:35:00
Crist Rei. L'objectiu és que els residus es dipositin al lloc adequat segons el calendari fixat i en horari de 21 a 23 hores. A més, se subratllarà que fora d'aquestes hores es pot emprar.

Durant el primer dia de la recollida porta a porta al barri de Crist Rei s'aconsegueixen 1.500 quilos d'envasos. El barri de Crist Rei ha estat el primer d'Inca en participar del nou sistema de recollida de residus de la ciutat. Ahir dilluns, durant el primer dia de retirada de contenidors, un comitè format pel regidor de Serveis, tècnics de l'empresa de medi ambient i responsables de l'empresa encarregada de la recollida passaren per tota la zona de Crist Rei 1.520 quilos d'envasos, fet que suposa una xifra rècord. «La implicació dels veïns, al primer dia, ha estat molt encoratjadora, hem pogut resoldre molts dubtes i veure les zones que es necessita reforçar», ha dit el regidor de Serveis, Paco Verdejo.

Durant els pròxims dies s'intensificarà la vigilància i la informació a tota la zona. A més el centre cívic de la plaça del Lledoner estarà obert de dilluns a dijous de 19 a 21 hores fins al pròxim 30 d'agost per tal de resoldre dubtes i fer entrega dels poals per a residus orgànics.

«Aquesta operació durarà unes setmanes per tal de deixar aquestes zones preparades pels aparcaments i eliminar algunes restes de vessaments que havien quedat incrustades al paviment».

A aquesta popular zona de la capital del Raiguer s'ha implantat la recollida porta a porta; fet que ha suposat l'eliminació de prop de 200 contenidors als carrers i places. Segons els tècnics municipals, amb l'operació s'hauran guanyat 95 llocs d'aparcament. La totalitat estarà disponible, una vegada s'hagin eliminat les forquilles que delimitaven les zones d'aportació a les vies públiques.

També, durant les setmanes vinents, la Policia Local durà a terme una campanya especial de vigilància i informació a la barriada de Crist Rei. L'objectiu és que els residus es dipositin al lloc adequat segons el calendari fixat i en horari de 21 a 23 hores. A més, se subratllarà que fora d'aquestes hores es pot emprar el punt verd situat al polígon industrial.

Paral·lelament a la llevada de contenidors, s'ha posat en marxa una campanya de xoc d'adequació de les àrees d'aportació. L'empresa concessionària de la neteja viària ha activat un procés intensiu amb màquines de pressió d'aigua per eliminar tota la brutícia d'aquestes zones. A més, es reforçarà amb la presència dels operaris que fan retirada manual de residus. «Aquesta operació durarà unes setmanes per tal de deixar aquestes zones preparades pels aparcaments i eliminar algunes restes de vessaments que havien quedat incrustades al paviment», ha explicat Verdejo.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado