Inca presenta el servei de deixalleria mòbil per a la recollida de residus especials
Inca: La deixalleria mòbil serveix per deixar-hi residus perillosos o electrònics de petites dimensions com poden ser; Olis vegetals i minerals, pintures, radiografies, fluorescents, aerosols, medicaments o material informàtic
La deixalleria mòbil funcionarà de dilluns a dissabte en horari de matí i horabaixa; així hi haurà 2 indrets cada dia. Tot d'acord a un calendari previst per època d'hivern i època d'estiu en períodes de tres hores.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/08/2018 - 07:28:00
La furgoneta portarà fullets informatius en dos idiomes de tot el pla de residus de la ciutat i les diferents accions. Aquesta informació s'anirà completant a mesura que s'incorporin nous serveis.

Inca presenta el servei de deixalleria mòbil per a la recollida de residus especials a tota la ciutat. Aquesta setmana s'ha posat en marxa el servei de deixalleria mòbil a Inca. Es tracta d'una iniciativa contemplada al Pla Municipal de Residus, que consisteix en un vehicle adaptat per a la recollida de petites quantitats de deixalles especials domèstiques. «Amb aquesta acció arribarem a tots els barris d'Inca per tal de poder facilitar la feina de recollida selectiva; així i tot cal recordar que també es poden dur aquests residus al Punt Verd del polígon industrial, que està obert cada dia des de les 9 a les 21 hores», ha explicat el regidor de Serveis Paco Verdejo. Tot això és un servei totalment gratuït dirigit als usuaris domèstics.

La deixalleria mòbil serveix per deixar-hi residus perillosos o electrònics de petites dimensions com poden ser: Olis vegetals i minerals, pintures, radiografies, fluorescents, aerosols, medicaments o material informàtic entre d'altres. El vehicle comptarà a un conductor que ha rebut formació per resoldre tots els dubtes que es generin entorn d'aquest tipus de residus o sobre el servei de recollida de la ciutat.

«Hem posat especial cura en aquest aspecte perquè creiem fonamental que es faci pedagogia de les bones pràctiques pel que fa a la gestió de residus, també tenim en marxa una plana web on les 24 hores es poden consultar els dubtes més freqüents», ha explicat Verdejo. La furgoneta portarà fullets informatius en dos idiomes de tot el pla de residus de la ciutat i les diferents accions. Aquesta informació s'anirà completant a mesura que s'incorporin nous serveis com la recollida de residus orgànics amb targeta identificativa.

El vehicle del nou servei tendrà dotze ubicacions fixes dins el nucli urbà. Aquests indrets han estat escollits pels tècnics per tal de donar cobertura a totes les barriades d'Inca. A més són llocs estratègics per l'accessibilitat. La deixalleria mòbil funcionarà de dilluns a dissabte en horari de matí i horabaixa; així hi haurà 2 indrets cada dia. Tot d'acord a un calendari previst per època d'hivern i època d'estiu en períodes de tres hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado