La Policia Local reordena el trànsit de la plaça Primer de Maig per eliminar
Des de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament d’Inca s’ha posat en marxa una intervenció viària per tal de reordenar el creuer dels carrers Sencelles, Sabaters i la plaça Primer de Maig
Tota aquest situació es traduïa en una altra sinistralitat a la zona. Cal recordar que tan sols fa 15 dies es va produir un accident amb un ciclomotor implicat va provocar dos ferits greus.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/08/2018 - 02:58:00
«L’objectiu de la mesura és eliminar una zona perillosa on s’han produït diversos incidents degut a les dificultats de passar d’una part de polígon a l’altra», ha explicat la regidor de Policia Local, Antonia Triguero.

La Policia Local reordena el trànsit de la plaça Primer de Maig per eliminar un punt negre al polígon industrial. Des de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament d’Inca s’ha posat en marxa una intervenció viària per tal de reordenar el creuer dels carrers Sencelles, Sabaters i la plaça Primer de Maig; tot situat a la zona del cementiri municipal.

«L’objectiu de la mesura és eliminar una zona perillosa on s’han produït diversos incidents degut a les dificultats de passar d’una part de polígon a l’altra», ha explicat la regidor de Policia Local, Antonia Triguero. Amb l’actuació 'han simplificat els accessos als diferents carrers, de manera que en cap de les entrades o sortides els vehicles han d'accedir a vies de doble sentit de circulació.

La situació amb que es trobaven els tècnics de trànsit és que al creuer entre els carrers Sabaters i Sencelles havia quatre girs a l'esquerra, extrem que suposava una dificultat per accedir al creuer. Això dificultava enormement la sortida del carrer Sabaters provocant que els conductors haguessin d'estar varis minuts per sortir.

Pel mateix motiu, quan un conductor del carrer Sencelles volia girar a l'esquerra, la circulació quedava tancada fins que s'efectuava el gir podent provocar retencions a moments puntuals. Amb l'aplicació de la proposta efectuada pel Departament de Trànsit de la Policia Local d'Inca, la situació, els vehicles quan surten d'un Cediu el Pas o Stop únicament han de prestar atenció a un costat, facilitant la sortida i reduint el risc de manera substancial.

Tota aquest situació es traduïa en una altra sinistralitat a la zona. Cal recordar que tan sols fa 15 dies es va produir un accident amb un ciclomotor implicat va provocar dos ferits greus. En aquest sentit, durant l'any 2018 s'han registrat tres accidents de diferent consideració al creuer.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado