L’associació Estel de llevant, que es dedica a la millora de la salut mental
Estel de llevant que es dedica a la millora de la salut mental de les persones amb un trastorn de salut mental de la comarca de Manacor ha signat un acord de col·laboració amb l’osteòpata i fisioterapeuta Biel Sunyer
Un percentatge elevat de les persones usuàries de l’entitat presenta problemes musculars o osteopàtics a causa de les tensions provocades per la mateixa malaltia mental. Per això, s’ha signat aquest conveni.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/09/2018 - 10:35:00
Biel Sunyer es desplaçarà a les noves instal·lacions d’Estel de Llevant per atendre les persones que ho requereixin, que es beneficiaran d’un important descompte, i fomentar, d’aquesta manera, hàbits de vida saludable.

Estel de Llevant i Biel Sunyer signen un acord de col·laboració per al foment d’hàbits de vida saludable. L’associació Estel de llevant, que es dedica a la millora de la salut mental de les persones amb un trastorn de salut mental de la comarca de Manacor, ha signat un acord de col·laboració amb l’osteòpata i fisioterapeuta Biel Sunyer amb l’objectiu de millorar i fomentar també la salut física dels seus usuaris i usuàries.

Un percentatge elevat de les persones usuàries de l’entitat presenta problemes musculars o osteopàtics a causa de les tensions provocades per la mateixa malaltia mental. Per això, s’ha signat aquest conveni de col·laboració per al tractament d’aquestes molèsties i la millora, en general, de la salut física de les persones. Biel Sunyer es desplaçarà a les noves instal·lacions d’Estel de Llevant per atendre les persones que ho requereixin, que es beneficiaran d’un important descompte, i fomentar, d’aquesta manera, hàbits de vida saludable.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado