21 de setembre la màgia omplirà la plaça de l'Aigua amb el Màgic Cloquell.
Amb el títol "Setembre a Inca, la Cultura al Carrer" s'ha presentat la tercera edició del cicle d'activitats que tots els divendres del mes combinarà gastronomia i espectacle a la plaça de l'Aigua
L'objectiu d'aquesta acció és potenciar la vida cultural pels inquers, a la vegada que atreure visitants. Per això, vist l'afluència de públic d'altres edicions, s'ha continuat amb l'aposta per combinar espectacles.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/09/2018 - 16:29:00
28 la dansa protagonitzarà la vetllada cultural. Maria A. Mas, juntament amb el Ballet Jove de Mallorca presentaran un viatge ballat per diferents estats d'ànim, cultures i gèneres.

La plaça de l'Aigua serà el punt central de la cultura d'Inca durant el mes de setembre. Amb el títol "Setembre a Inca, la Cultura al Carrer" s'ha presentat la tercera edició del cicle d'activitats que tots els divendres del mes combinarà gastronomia i espectacle a la plaça de l'Aigua. "Aquesta és una oportunitat per reivindicar un lloc amb encant a la ciutat amb una proposta molt variada", ha declarat el tinent batle de Cultura, Antoni Rodríguez durant la presentació a la qual hi ha estat present el batle Virgilio Moreno, i diferents representants de Can Ignasi i Azuma. D'aquesta manera durant tot el mes, a partir de les 20.30 hores, hi haurà una programació variada on podran gaudir des dels més petits als més grans.

El pròxim divendres Glòria Julià i Victor Leiva presentaran el seu espectacle «Ocellada, volam amb Llompart». Es tracta d'un recull de músiques pròpies i poesia de Josep Maria Llompart, que s'emmarca dins els actes de celebració de l'Any Llompart. El divendres 14 de setembre serà el torn del teatre. L'actor Rodo Gener presentarà el seu espectacle «Jo Odisseu, basat en l'odissea d'Homer», comptarà amb la música de Mariona Forteza.

L'obra és un monòleg on l'heroi més famós de tots els temps s'adreça al públic i li conta, de tu a tu, les seves aventures, els seus temors, a quines dones va estimar. El divendres 21 de setembre la màgia omplirà la plaça de l'Aigua amb el Màgic Cloquell. L'artista mallorquí barreja la seva faceta d'humorista i prestidigitador durant un espectacle per a tota la família. Finalment, el divendres 28 la dansa protagonitzarà la vetllada cultural. Maria A. Mas, juntament amb el Ballet Jove de Mallorca presentaran un viatge ballat per diferents estats d'ànim, cultures i gèneres.

L'objectiu d'aquesta acció és potenciar la vida cultural pels inquers, a la vegada que atreure visitants. Per això, vist l'afluència de públic d'altres edicions, s'ha continuat amb l'aposta per combinar espectacles i gastronomia. D'aquesta manera els que passin pel carrer de l'aigua podran degustar plats de la cuina de la nostra illa i plats de cuina oriental. "Creiem que tant per l'oferta culinària com pel variat cartell d'espectacles d'aquest cicle, el setembre serà un bon mes per visitar Inca", ha dit Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado