Durant tot el matí, els escolars s'ha repartit per les 6 zones d'activitats
Els diferents centres escolars d'Inca han participat del Dia sense Cotxes, una activitat de la Setmana Europea de la Mobilitat, més de 500 nins i nines
El Batle Virgilio Moreno i la regidora de Policia Local, Antonia Triguero, juntament amb els monitors del Centre de Formació i de l'àrea d'Esports han donat el sus a la diada a la plaça d'Espanya.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/09/2018 - 08:40:00
Triguero. Al final de la diada cada escolar ha rebut un diploma acreditatiu de la participació. A més s'han sortejat tres bicicletes que ha donat un dels patrocinadors de la jornada.

Més de 500 escolars participen de les activitats del Dia sense Cotxes a Inca. Els diferents centres escolars d'Inca han participat del Dia sense Cotxes, una activitat de la Setmana Europea de la Mobilitat. Així, més de 500 nins i nines han pres el centre de la ciutat per participar dels actes que s'han preparat. El Batle Virgilio Moreno i la regidora de Policia Local, Antonia Triguero, juntament amb els monitors del Centre de Formació i de l'àrea d'Esports han donat el sus a la diada a la plaça d'Espanya.

Durant tot el matí, els escolars s'ha repartit per les 6 zones d'activitats que s'han habilitat al centre. L'objectiu és que tots passin per les estacions per assolir els diferents coneixements sobre mobilitat que s'han plantejat. Així, han trobat un circuit viari per descobrir molts senyals verticals i de terra, han realitzat una passejada amb cadira de rodes per comprovar l'accessibilitat dels carrers o han après els diferents sistemes de transport al municipi, entre altres accions.

«Creim que al llarg de la jornada els nins i nines hauran gaudit de les activitats a la vegada que practicaran diversos conceptes de la mobilitat sostenible», ha explicat Triguero. Al final de la diada cada escolar ha rebut un diploma acreditatiu de la participació. A més s'han sortejat tres bicicletes que ha donat un dels patrocinadors de la jornada.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado