El assessorament, formació i suport al finançament empresarial.
Inca: Des del Punt d'Atenció i Seguiment de l'Emprenedor (PASE) s'ha començat una campanya de visita porta a porta a totes les noves empreses que s'han posat en marxa a Inca durant el darrer any
«Aquest treball de camp és molt efectiu, ja que s'aconsegueix arribar a molta gent, tot en benefici de l'activitat econòmica del municipi», ha explicat María José Fernández, regidora de Promoció Econòmica i Mercats.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/10/2018 - 02:02:00
La finalitat del servei és facilitar la creació de noves empreses, l'inici efectiu de la seva activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d'informació, tramitació de documentació.

Des de l'Ajuntament es visitaran més de 50 noves empreses del municipi per donar a conèixer les ajudes municipals. Des del Punt d'Atenció i Seguiment de l'Emprenedor (PASE) s'ha començat una campanya de visita porta a porta a totes les noves empreses que s'han posat en marxa a Inca durant el darrer any. L'objectiu és informar de la convocatòria d'ajudes a emprenedors que es disposa des de l'àrea de Promoció Econòmica.

Amb aquesta acció es vol arribar a les més de 50 companyies que han començat la seva activitat a la capital del Raiguer durant el darrer any. «Aquest treball de camp és molt efectiu, ja que s'aconsegueix arribar a molta gent, tot en benefici de l'activitat econòmica del municipi», ha explicat María José Fernández, regidora de Promoció Econòmica i Mercats.

En relació a la contractació de personal les ajudes poden arribar a 1.200€ per persona. Així mateix, es pot demanar subvenció en relació a totes les despeses originades per l'inici de l'activitat.

L'actual convocatòria ha prioritzat les ajudes a nous empresaris perquè s'ha detectat que comença a haver-hi una lleu recuperació i, amb aquesta mesura es podrà incentivar la creació d'empreses i de llocs de feina a la nostra ciutat. Per aquesta raó, a les bases, es mantenen l' incrementen de les quanties en un 50%, passant d'un màxim de 300 € per persona a 500 €.

En relació a la contractació de personal les ajudes poden arribar a 1.200€ per persona. Així mateix, es pot demanar subvenció en relació a totes les despeses originades per l'inici de l'activitat, no només per la quota d'autònom com succeïa en anteriors convocatòries. També, com a novetat, enguany es pot sol·licitar una subvenció per millora de l’estètica dels comerços i empreses.

Per altra banda, les ajudes a la contractació es mantenen, essent un dels requisits un màxim de facturació de 2 milions de euros. Paral·lelament s'ha fet una aposta per posar en marxa tot un seguit d'activitats i conferències per donar impuls als empresaris inquer. Cal recordar que des del Punt d'Atenció i Seguiment de l'Emprenedor (PASE), amb seu al quarter General Luque, s'estan coordinant tots els recursos destinats als emprenedors a la ciutat. La finalitat del servei és facilitar la creació de noves empreses, l'inici efectiu de la seva activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d'informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado