Actualment, hi desenvolupen la seva activitat un total de 90 empreses
Inca: Des del pròxim dilluns a tota la zona de polígon industrial de Can Matzarí no hi haurà contenidors de residus al carrer nou Pla Municipal
Ens trobam que cada dia apareixen restes o voluminosos al polígon aprofitant hores a les quals hi ha manco presència de gent, amb aquesta mesura evitarem aquest abocament incontrolat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/10/2018 - 08:15:00
Pla Municipal de Residus, amb la que es vol complir un doble objectiu, per una banda augmentar la separació de les diferents deixalles, i per l'altra banda evitar l'ús indegut dels contenidors que fan particulars.

Inca retira els contenidors de tota la zona del polígon industrial. Des del pròxim dilluns a tota la zona de polígon industrial de Can Matzarí no hi haurà contenidors de residus al carrer. Es tracta d'una iniciativa de l'àrea de Serveis, prevista dins el nou Pla Municipal de Residus, amb la que es vol complir un doble objectiu, per una banda augmentar la separació de les diferents deixalles, i per l'altra banda evitar l'ús indegut dels contenidors que fan particulars.

"Ens trobam que cada dia apareixen restes o voluminosos al polígon aprofitant hores a les quals hi ha manco presència de gent, amb aquesta mesura evitarem aquest abocament incontrolat", ha explicat el regidor de Serveis, Paco Verdejo.

Al polígon industrial, actualment, hi desenvolupen la seva activitat un total de 90 empreses. Amb la nova mesura del Pla Municipal de Residus permetrà retirar 45 contenidors de rebuig i, paral·lelament, fomentar l'augment de la recollida selectiva empresa a empresa. A més, per tal d'incentivar la separació de residus, s'han repartit 60 contenidors de paper, vidre, envasos i orgànica.

Per part dels tècnics es preveu que l'acció suposi un augment significatiu a les taxes de reciclatge de cada fraccio. Des de l'àrea de Serveis es donarà suport a tot això amb una campanya d'informació per recordar els beneficis de separar i com s'ha de fer de la millor manera.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado