El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha participat de la reunió ordinària
Inca dóna suport a la iniciativa de la FEMP perquè es modifiqui el sostre i la regla de despesa pels municipis moció perquè es derogui, tan aviat com es pugui la coneguda com a Llei Montoro
En el cas de tema de la jubilació anticipada dels agents de policia local, s'ha destacat que el decret ja es troba molt avançat, en estudi per part del Consell d'Estat, de manera s'aprovarà al desembre.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/10/2018 - 01:21:00
A més, des de la directiva de la FEMP s'ha informat de l'avanç que suposa el fet que a la Llei de Pressupostos s'ha inclòs l'adaptació perquè el superàvit de 2018 pugui ser utilitzat en 2019.

Inca dóna suport a la iniciativa de la FEMP perquè es modifiqui el sostre i la regla de despesa pels municipis. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha participat de la reunió ordinària de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies -FEMP-que ha servit per ratificar la convocatòria del Grup de Treball de sostre de despesa i de regla de despesa la constitució de la qual va ser acordada en la darrera reunió de la Comissió Nacional d'Administració Local (CNAL).

En aquest sentit cal recordar que al darrer plenari de l'Ajuntament es va aprovar -amb els vots en contra de l'oposició municipal- una moció perquè es derogui, tan aviat com es pugui la coneguda com a Llei Montoro. «Veim important per les entitats locals que s'avanci per poder comptar amb tots els recursos econòmics propis per reinvertir-los en millores pels ciutadans», ha comentat Moreno. A més, des de la directiva de la FEMP s'ha informat de l'avanç que suposa el fet que a la Llei de Pressupostos s'ha inclòs l'adaptació perquè el superàvit de 2018 pugui ser utilitzat en 2019.

Durant la reunió del Consell Territorial, del que el Batle d'Inca n'és membre, s'han conegut els avanços quant al termini de liquidació de l'IVA, una matèria en la qual des de la Federació se sol·licitava portar a dotze mesos, i no a onze, el termini d'aquesta liquidació. En el cas de tema de la jubilació anticipada dels agents de policia local, s'ha destacat que el decret ja es troba molt avançat, en estudi per part del Consell d'Estat, de manera s'aprovarà al desembre per a la seva entrada en vigor l'1 de gener. «Poder formar part activa de la FEMP permet al nostre Consistori poder tenir veu en decisions que ens afecten al dia a dia de la gestió», ha comentat Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado