El 5 de desembre la nova aturada del carrer Mandrava entrarà en servei
Una nova aturada d'autobús al carrer Mandrava donarà servei a les barriades d'es Blanquer i Fernández Cela: L330 Lluc-Inca, L331Mancor-Estació d'Inca i L332 Moscari-Estació
Per part municipal, s'espera poder replicar el model a altres zones de l'extraradi, amb l'objectiu de poder tenir un servei de transport intern que acosti als veïns al futur centre de transport integrat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/12/2018 - 01:01:00
Aquesta acció ens serveix per connectar les barriades més perifèriques amb l'estació de bus i tren, amb l'objectiu com hem pactat amb la Conselleria de Transports de tenir un vertader.

Una nova aturada d'autobús al carrer Mandrava donarà servei a les barriades d'es Blanquer i Fernández Cela. El Consorci de Transports de Mallorca ha ubicat al carrer Mandrava una nova aturada pels autobusos de les línies L330 Lluc-Inca, L331Mancor-Estació d'Inca i L332 Moscari-Estació d'Inca. La nova parada, que compta amb una marquesina, servirà per donar servei a les zones d'es Blanquer i Fernández Cela.

«Aquesta acció ens serveix per connectar les barriades més perifèriques amb l'estació de bus i tren, amb l'objectiu com hem pactat amb la Conselleria de Transports de tenir un vertader hub al centre d'Inca», ha comentat el Batle d'Inca, Virgilio Moreno.

El dimecres 5 de desembre la nova aturada del carrer Mandrava entrarà en servei per a les tres línies que entren al municipi des de la carretera de Mancor de la Vall. La nova instal·lació s'ha fet gràcies a una feina conjunta de les dues institucions implicades.

I el departament de Serveis ha estat l'encarregat de fer les tasques d'instal·lació aprofitant la infraestructura d'una parada que quedà fora de servei. Per part municipal, s'espera poder replicar el model a altres zones de l'extraradi, amb l'objectiu de poder tenir un servei de transport intern que acosti als veïns al futur centre de transport integrat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado