Son Macià quiere celebrar sus Beneides hoy y esperan una tregua de la lluvia.
S'Illot multitudinario Fogueró y concurridos los Dimonis y en Son Macià tregua amable con el tiempo porque creen que allí no lloverá hoy
Todo redondo. Llegaron y bailaron Dimonis de S'Illot, Sant Llorenç, Son Carrió, Sa Coma, Porto Cristo, Calas de Mallorca. La plaza del Lloc lució como nunca, la organización perfecta.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/01/2019 - 11:30:31
Sant Antoni pendientes, las de los núcleos poblacionales diseminados, estaba S'Illot y fue espectacular, buen ambiente y muchas familias. Misión cumplida. La foto lo dice todo, sobran las palabras.

La Torrada de S'Illot (Manacor) palabra mayúscula y el baile de los Dimonis de la costa del Llevant un acontecimiento. Se celebró anoche sábado toda la tarde noche y hemos sabido que fue multitudinario como nunca. El grupo de baile popular Puig de Bonany un acierto. Todo redondo. Llegaron y bailaron Dimonis de S'Illot, Sant Llorenç, Son Carrió, Sa Coma, Porto Cristo, Calas de Mallorca. La plaza del Lloc lució como nunca, la organización perfecta.

Ayer hicimos la previa de las fiestas de Sant Antoni pendientes, las de los núcleos poblacionales diseminados, estaba S'Illot y fue espectacular, buen ambiente y muchas familias. Misión cumplida. La foto lo dice todo, sobran las palabras. Dijimos que en Son Negre, Completes, maravillosas y luego baile y fiesta, un diez. Hoy faltan las Beneides de Son Macià, (a las 15.30 horas) anuncian lluvia, pero en esa localidad no tiran la toalla hasta que sea la hora, ojalá les vaya bien, ellos no conocen el miedo ni los riesgos, 100 años de historia lo acredita. Son tremendos.

La plaça del Llop es va omplir de veïnats amb ganes de celebrar una de les festes més sentides del municipi i, tocades les set de l'horabaixa, es va encendre el fogueró que havia de presidir la torrada.

Una torrada i la X Trobada de dimonis de s'Illot cremen la metxa final de les festes de Sant Antoni. La desena trobada de dimonis de s'Illot s'ha convertit un dels darrers actes santantoniers d'enguany al municipi de Manacor, que varen acabar amb les beneïdes de Son Macià de diumenge capvespre.

La plaça del Llop es va omplir de veïnats amb ganes de celebrar una de les festes més sentides del municipi i, tocades les set de l'horabaixa, es va encendre el fogueró que havia de presidir la torrada. Llonganissa, botifarrons, panxeta, llom i carn de tota classe varen omplir la plaça de les olors típiques de Sant Antoni. La Delegació de s'Illot va oferir begudes als assistents, que malgrat el fred sortiren a participar a la festa.

Els integrants del grup de música popular Puig de Bonany varen començar a sonar damunt del cadafal de la plaça del Llop. I poc a poc dimonis, dimonions i sant Antonis de tota casta s'hi acostaren i els assistents es prepararen per un dels balls amb més dimonis de la comarca. I és que la cita de s'Illot va ajuntar en un mateix ball els dimonis de s'Illot, els de Sant Llorenç des Cardassar, els de l'Associació d'Amics de Sant Antoni, els de Son Carrió, els de Porto Cristo i els de sa Coma.

Cadascuna de les colles de dimonis feren un ball en solitari abans de ballar junts en una gran rotlana. Els més petits de cada casa varen aprofitar per fer-se una foto amb tots els dimonis. Després de les danses santantonieres va començar a sonar la música i varen ser els assistents a aquesta festa els que varen ballar a voler.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado