El cartell guanyador serà el protagonista de la campanya
Des de l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament d'Inca s'ha posat en marxa el concurs per a trobar la millor imatge publicitària pels actes del Carnaval de la ciutat
Per participar en el concurs, pot participar qualsevol persona, col·lectiu social o empresa presentant l'obra en format A3 a l'edifici consistorial fins al dia 5 de febrer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/01/2019 - 09:24:00
«Mitjançant un jurat expert volem trobar el cartell que millor representi l'ADN d'aquesta festa a la nostra ciutat», ha explicat Jaume Tortella, regidor de Comunicació, Comerç i Turisme.

L'Ajuntament d'Inca posa en marxa el concurs per a crear la imatge promocional del Carnaval. Des de l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament d'Inca s'ha posat en marxa el concurs per a trobar la millor imatge publicitària pels actes del Carnaval de la ciutat. Es tracta d'un certamen que té per finalitat promocionar la creació artística a més de la programació d'aquesta tradicional celebració.

«Mitjançant un jurat expert volem trobar el cartell que millor representi l'ADN d'aquesta festa a la nostra ciutat», ha explicat Jaume Tortella, regidor de Comunicació, Comerç i Turisme. Per la millor proposta s'ha establert una dotació de 200 euros.

Per participar en el concurs, pot participar qualsevol persona, col·lectiu social o empresa presentant l'obra en format A3 a l'edifici consistorial fins al dia 5 de febrer. La tècnica de les obres a presentar és lliure, però adaptada als mitjans d'impressió mecànica. El cartell, a més, ha de portar la informació de les dates de sa Rueta, sa Rua i l'Enterrament de la Sardina; que enguany es realitzaran entre la darrera setmana de febrer i la primera de març.

El jurat es reunirà dins els set dies següents a la finalització del termini de presentació per qualificar les obres pel que fa a qualitat artística, originalitat i idoneïtat. El cartell guanyador serà el protagonista de la campanya de promoció del Carnaval 2019.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado