Inca presenta a Fitur la creació de diversos productes turístics
La fira de turisme FITUR de Madrid ha servit d'escenari per a la presentació de diversos productes turístics que s'han creat per tal d'atreure visitants a la ciutat de Inca
Els nous productes consisteixen en 3 rutes temàtiques que recorren diversos punts d'interès de la ciutat. «Aquesta acció estarà reforçada per la inversió que es farà, ben aviat, de senyalització.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/01/2019 - 02:36:00
urisme, Comerç i Comunicació, Jaume Tortella, han acudit a l'esdeveniment per a presentar a altres administracions, touroperadors i agents turístics la nova oferta, emmarcada dins el Pla estratègic.

Inca presenta a Fitur la creació de diversos productes turístics adreçats als visitants. La fira de turisme FITUR de Madrid ha servit d'escenari per a la presentació de diversos productes turístics que s'han creat per tal d'atreure visitants a la ciutat. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno i el regidor de Turisme, Comerç i Comunicació, Jaume Tortella, han acudit a l'esdeveniment per a presentar a altres administracions, touroperadors i agents turístics la nova oferta, emmarcada dins el Pla estratègic.

Els nous productes consisteixen en 3 rutes temàtiques que recorren diversos punts d'interès de la ciutat. «Aquesta acció estarà reforçada per la inversió que es farà, ben aviat, de senyalització de llocs, edificis i monuments que suposen un atractiu pels visitants i per l'explicació tant al mateix indret com a una web específica», ha explicat Tortella.

Es tracta d'un recull de les conferències i visites guiades que s'han realitzat des de l'àrea de Cultura amb l'objectiu de donar valor a diferents aspectes patrimonials rellevants al municipi.

Els itineraris escollits són: «Espiritualitat inquera», «El Puig de Santa Magdalena» i «Llegendes d'Inca». Amb les tres rutes, s'aconsegueixen fer tres recorreguts on es poden conèixer els elements més distintius de la capital del Raiguer. Els visitants a través d'una guia digital i la senyalització podrà tenir una visió amplia de l'essència del territori i la seva història.

A més, els turistes tenen al seu abast els 22 toms de «Descobreix Inca». Es tracta d'un recull de les conferències i visites guiades que s'han realitzat des de l'àrea de Cultura amb l'objectiu de donar valor a diferents aspectes patrimonials rellevants al municipi. De fet, l'expedició de l'Ajuntament a Fitur les ha portat a l'estand de Mallorca a la fira.

«Dins l'estratègia que ens marcarem a principi de l'actual legislatura, un dels objectius ha estat atreure visitants des d'una perspectiva professional turística perquè ens semblava sorprenent que una ciutat com la nostra, situada a una de les illes més turístiques de la mediterrània, no gaudís dels beneficis d'aquesta indústria», ha comentat Moreno. Per altra banda, la delegació inquera ha aprofitat l'estada a Fitur per a mantenir reunions amb diferents empreses hoteleres inqueres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado