Caixa Colonya, Última Hora, La Caixa, Òptica Florida i Estudi 6.
Des d'IncaJazz es destinaran 2.680 euros a un projecte de musicoteràpia pels usuaris de l'Associació de Mares i Pares de Discapacitats de Balears (Amadiba)
Cal subratllar que Amadiba és una entitat sense ànim de lucre, fundada l'any 1995. Sorgeix per a donar resposta a l'atenció i el suport integral a la persona amb discapacitat intel·lectual i la seva família.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/01/2019 - 08:41:00
l'Associació de Mares i Pares de Discapacitats de Balears (Amadiba). Com és costum als darrers anys, el Festival, té una entrada solidària que es dedica a un pla de responsabilitat social.

El Festival IncaJazz fa entrega de 2.600 euros per un projecte de musicoteràpia per l'associació Amadiba. Des d'IncaJazz es destinaran 2.680 euros a un projecte de musicoteràpia pels usuaris de l'Associació de Mares i Pares de Discapacitats de Balears (Amadiba). Com és costum als darrers anys, el Festival, té una entrada solidària que es dedica a un pla de responsabilitat social.

El Batle d'Inca, Virgilio Moreno i el tinent batle de Cultura, Antoni Rodríguez han fet entrega dels doblers a Elvira Jiménez, presidenta d'Amadiba. Cal destacar que la passada edició d'IncaJazz va comptar amb el patrocini de Caixa Colonya, Última Hora, La Caixa, Òptica Florida i Estudi 6. «D'ençà que entrarem a gestionar aquest esdeveniment tenim el compromís d'apropar la música com a eina integradora a la societat; enguany, de nou, apostam per un projecte que permetrà desenvolupar la motivació dels participants, possibilitant l'ampliació d'aspectes de socialització», ha comentat Rodríguez.

L'objectiu és oferir de canals alternatius d'expressió i interacció, verbals i no verbals compartint experiències i vivències sonores per a desenvolupar capacitats cognitives, físiques i mentals.

Durant uns cinc mesos, quatre musicoterapeutes de l'Associació Balear de Musicoterapeutes (ABAMU), oferiran una sessió setmanal als 32 usuaris dels centres de dia Cinamon i Espai Cinamon d'Inca. L'objectiu és oferir de canals alternatius d'expressió i interacció, verbals i no verbals compartint experiències i vivències sonores per a desenvolupar capacitats cognitives, físiques i mentals.

Tot això, es realitza a través d'activitats relacionades amb la música, el so, el moviment i el cant, en un clima d'alegria i de joc, on poder expressar-se lliurement sent un mateix. Amb tot es treballarà en l'àmbit sensorial-motriu, social-afectiva i comunicacional. Cal subratllar que Amadiba és una entitat sense ànim de lucre, fundada l'any 1995. Sorgeix per a donar resposta a l'atenció i el suport integral a la persona amb discapacitat intel·lectual i la seva família.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado