El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, la regidora delegada del Museu, Antònia Sabater
Inca: El Museu del Calçat i de la Indústria acull l'exposició «3 Formes» un treball col·lectiu dels artistes Pep Guerrero, Bàrbara Juan i Joan Sastre
«Estam molt contents per poder tenir tres artistes de gran prestigi que han aconseguit una feina d'altra qualitat que ha atret molta gent», ha explicat Sabater.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/02/2019 - 09:59:00
Algunes de les peces contemplades individualment, tenen un interès gens menyspreable, però és en el conjunt de la instal·lació on es manifesta la capacitat de l'autora per convertir un munt de petits detalls.

Inca inaugura l'exposició "3 Formes" amb obres de Pep Guerrero, Bàrbara Juan i Joan Sastre. El Museu del Calçat i de la Indústria acull l'exposició «3 Formes» un treball col·lectiu dels artistes Pep Guerrero, Bàrbara Juan i Joan Sastre en el qual fan un apropament a l'univers del calçat. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, la regidora delegada del Museu, Antònia Sabater, la directora de l'espai Aina Ferrero i els artistes han donat el sus a la mostra que es podrà gaudir a la capital del Raiguer fins al pròxim mes d'abril. «Estam molt contents per poder tenir tres artistes de gran prestigi que han aconseguit una feina d'altra qualitat que ha atret molta gent», ha explicat Sabater.

A «3 formes», des de sensibilitats diverses cadascun dels artistes ha treballat amb el seu propi llenguatge per oferir tres visions equidistants però relacionades amb la sabata. Bàrbara Juan, amb la seva particular visió de la ceràmica, presenta cinquanta petites peces, aparentment inconnexes, que un cop muntades assoleixen la dimensió d'una gran peça mural, plena de trossos de text, dibuixos de cares i de sabates que fan referència a l'afició de l'artista pel món de la moda i ,naturalment, de la sabata.

Joan Sastre mostra amb quatre fotografies la història d'un fetitxe, des del moment subjugador de la troballa, passant per la realització de la fantasia i el desenllaç previsible fins a la destrucció de l'objecte adorat.

Algunes de les peces contemplades individualment, tenen un interès gens menyspreable, però és en el conjunt de la instal·lació on es manifesta la capacitat de l'autora per convertir un munt de petits detalls en una obra de valor considerable. En la línia que acostuma Pep Guerrero no atura de decorar robes, sabates i complements de vestir amb els seus estampats, paisatges i rostres diversos resultant un conjunt molt vistós i colorit que contagia a l'espectador aquella joia de viure que tan bé representaven els pintors galants de XVIII francès.

Joan Sastre mostra amb quatre fotografies la història d'un fetitxe, des del moment subjugador de la troballa, passant per la realització de la fantasia i el desenllaç previsible fins a la destrucció de l'objecte adorat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado