El 15 de març serà el torn per la xerrada - col·loqui "Ser dona a l'Afganistan"
El Casal de Dones ha estat el lloc escollit per la presentació dels actes del 8 de març, Dia internacional a Inca un programa per visibilitzar la igualtat
«Enguany hem posat l'accent al paper de la dona al dia a dia i gràcies a la implicació de clubs també s'han incorporat el paper de la igualtat a l'esport», ha explicat Oses.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/02/2019 - 07:32:00
«Des de l'Ajuntament pensam que la feina amb la igualtat és una tasca de 365 dies i per això, des de principi de legislatura ja posarem en marxa una àrea municipal específica per a promocionar-ho.

Les celebracions del Dia de la Dona a Inca presenten un programa per visibilitzar la igualtat en el dia a dia. El Plenari d'Inca aprovarà una declaració institucional per donar suport a la tasca per a la igualtat. El Casal de Dones ha estat el lloc escollit per la presentació dels actes del 8 de març, Dia internacional de la Dona, a Inca.

El Batle, Virgilio Moreno, la regidora delegada d'Igualtat, Maricarmen Oses, la regidora de Seguretat, Antonia Triguero, la regidora de Noves Tecnologies, Maria Antonia Sancho, el regidor de Comerç i representants de diferents entitats han presentat el programa que durarà fins a finals del mes de març. «Enguany hem posat l'accent al paper de la dona al dia a dia i gràcies a la implicació de clubs també s'han incorporat el paper de la igualtat a l'esport», ha explicat Oses.

«Futbol per a la igualtat» amb la Federació de Futbol de les Illes Balears. El 4 de març Ibdona, CCOO i l'Ajuntament organitzen una taula rodona amb el títol «Situació de la dona al Raiguer en l'actualitat».

Així el 28 de febrer hi haurà una Taula informativa: coneixes l'Espai Dona? Quines aportacions faries? a la plaça d'Espanya. El mateix dia, durant el plenari de l'Ajuntament d'Inca es realitzarà la lectura de la proposta a declaració Institucional per al 8 de Març. El pròxim dissabte es durà a terme l'activitat «Futbol per a la igualtat» amb la Federació de Futbol de les Illes Balears. El 4 de març Ibdona, CCOO i l'Ajuntament organitzen una taula rodona amb el títol «Situació de la dona al Raiguer en l'actualitat».

I el 6 de març una activitat infantil "El principe Ceniciento" i el videoconte "La princesa que fabricava Llaüts", seran la proposta familiar per aquesta celebració. El Dia internacional de la Dona es farà la tradicional col·locació de la banderola institucional i la concentració al migdia. Un dels altres actes tradicionals serà la Caminada per la Dona, que enguany incorpora la novetat de la primera edició de la cursa Popular per la Dona. L'onze de març es presentarà el Còmic "Les Sabateres".

El 15 de març serà el torn per la xerrada - col·loqui "Ser dona a l'Afganistan" amb Nadia Ghulam. El 27 de març es projectarà el curtmetratge: "Recursos humanos" i es farà un debat obert. Finalment, el 28 de març es realitzarà una acció al carrer per part de l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament d'Inca. «Des de l'Ajuntament pensam que la feina amb la igualtat és una tasca de 365 dies i per això, des de principi de legislatura ja posarem en marxa una àrea municipal específica per a promocionar-ho a la nostra ciutat», ha explicat Oses. Així mateix, s'ha recordat que totes les activitats són obertes i està convidada tota la ciutadania.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado