Des de l'àrea de Joventut s'ha posat en marxa el web somjovesinca.net
El Casal de Joves d'Inca acollirà un nou servei que pretén donar resposta a totes les qüestions i inquietuds dels adolescents del municipi
Els joves de la nostra ciutat tenen dificultats, problemes i qüestions, que per la complexitat de la franja d'edat, les situacions i contextos en els quals viuen, poden suposar una angoixa en la seva resolució.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/03/2019 - 04:50:00
13 i els 30 anys. Tots els joves podran acudir personalment al Casal de Joves on s'ha creat una zona d'informació que dóna servei de dilluns a divendres de manera presencial.

Inca posa en marxa l'Oficina d'Atenció al Jove. El web somjovesinca serà una eina per a provesionals i usuaris per posar en comú els recursos adreçats a la joventut. El Casal de Joves d'Inca acollirà un nou servei que pretén donar resposta a totes les qüestions i inquietuds dels adolescents del municipi. Així, es posa en marxa una oficina d'atenció, recollint les propostes d'un important nombre de joves.

«Els joves de la nostra ciutat tenen dificultats, problemes i qüestions, que per la complexitat de la franja d'edat, les situacions i contextos en els quals viuen, poden suposar una angoixa en la seva resolució, per aquesta raó posam en marxa aquest projecte», ha explicat Sebastià Oriol, regidor de Joventut.

El Casal de Joves d'Inca acollirà un nou servei que pretén donar resposta a totes les qüestions i inquietuds dels adolescents del municipi. Així, es posa en marxa una oficina d'atenció, recollint les propostes.

Aquest nou espai neix amb l'objectiu que els joves d'Inca puguin sentir-se acollits en un espai adequat i ser tractats de forma personal per trobar una solució real i adequada als seus problemes. D'aquesta manera, els usuaris podran trobar tota la informació sobre els recursos destinats a adolescents que es troben a la nostra ciutat. Per això s'ha entrat en contacte amb institucions i entitats que treballen directament amb persones que es troben entre els 13 i els 30 anys. Tots els joves podran acudir personalment al Casal de Joves on s'ha creat una zona d'informació que dóna servei de dilluns a divendres de manera presencial.

Paral·lelament, des de l'àrea de Joventut s'ha posat en marxa el web somjovesinca.net per oferir informació de les entitats que treballen directament amb joves i esdeveniments que poden interessar al col·lectiu. Aquest recurs surt de la necessitats que han detectat els professionals que fan feina amb joves a Inca. Així des de Joventut i Serveis Socials s’ha arrancat el projecte. També s'ha posat en marxa, en línia, un directori d'entitats públiques dirigides a joves i infants. La finalitat és poder posar a l'abast dels usuaris el contacte de totes les associacions i entitats que ofereixen serveis a la ciutat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado