16 restaurants i 16 bodegues protagonitzen les jornades gastronòmiques Inca
16 restaurants i 16 bodegues protagonitzen les jornades gastronòmiques Inca a Taula 2019. De l'onze al catorze d'abril es podrà gaudir d'una innovadora proposta de maridatge
La ciutat, des de fa temps, ha estat coneguda pels seus restauradors. No s’escapa que la qualitat i la professionalitat han fet que llocs com els cellers siguin apreciats com a centres gastronòmics d’alt nivell.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/03/2019 - 13:34:00
L’objectiu de tots els implicats és subratllar la importància de la capital del Raiguer com un centre culinari de referència. «Creiem fermament amb la importància que una ciutat com Inca.

16 restaurants i 16 bodegues protagonitzen les jornades gastronòmiques Inca a Taula 2019. De l'onze al catorze d'abril es podrà gaudir d'una innovadora proposta de maridatge. El Claustre de Sant Domingo ha servit per a presentar la nova edició de les jornades gastronòmiques Inca a Taula, que, enguany, porta per títol Vi a Vi. D’aquesta manera 16 restaurants i cellers d’Inca s’han ajuntat amb 16 bodegues de tota la illa per oferir un maridatge únic. Virgilio Moreno, Batle d’Inca, Jaume Tortella, regidor de Comerç, juntament amb representants del Consell de Mallorca, l’Asociación Balear de Sumilleres i els participants, han presentat les novetats que es podran gaudir a la ciutat entre l’11 i el 14 d’abril.

L’objectiu de tots els implicats és subratllar la importància de la capital del Raiguer com un centre culinari de referència. «Creiem fermament amb la importància que una ciutat com Inca pugui comptar amb una oferta de restauració amplia que sigui coneguda i reconeguda pels mallorquins i per tots aquells visitants de la nostra illa» ha dit Tortella.

Es creu fermament, des de l’àrea de comerç, amb la importància que una ciutat com Inca pugui comptar amb una oferta de restauració amplia que sigui coneguda i reconeguda pels mallorquins.

Durant la presentació s’ha realitzat el rifa mitjançant el qual cada restaurant ha quedat emparellat amb una bodega. D’aquesta manera, durant les jornades, cada restaurant presentarà una oferta única de maridatge. Tots els participants coincideixen que Inca a Taula representa una oportunitat per conèixer de primera mà tota l’oferta dels restaurants i cellers d’Inca. La ciutat, des de fa temps, ha estat coneguda pels seus restauradors. No s’escapa que la qualitat i la professionalitat han fet que llocs com els cellers siguin apreciats com a centres gastronòmics d’alt nivell. Ara, durant 4 dies, els visitants i els inquers podran gaudir d’una oferta única a la vegada que descobreixen plats i vins nous.

«La mostra és una oportunitat única per aquesta barreja gastronòmica extraordinària amb un toc diferent», ha comentat Moreno. Inca a Taula va néixer com un esdeveniment per reivindicar la cuina com un element dinamitzador de la societat, com una eina cohesionadora d’un territori. Es creu fermament, des de l’àrea de comerç, amb la importància que una ciutat com Inca pugui comptar amb una oferta de restauració amplia que sigui coneguda i reconeguda pels mallorquins i per tots aquells visitants de la nostra illa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado