S'ha posat en marxa el termini d'inscripcions per a formar part de 6 borsins
S'ha posat en marxa el termini d'inscripcions per a formar part de 6 borsins municipals amb els quals l'Ajuntament d'Inca necessita cobrir diferents llocs de feina
Els aspirants poden consultar les bases al web municipal dins l'apartat oferta pública. Es podran presentar totes les candidatures fins al pròxim 4 d'abril. L'objectiu de tot és poder garantir els serveis a la ciutadania.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/03/2019 - 01:19:00
BOIB. La selecció dels aspirants es farà per concurs oposició, que consisteix en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits i nivell d'experiència relacionats amb la tasca a exercir.

S’obre el període d’inscripció per formar part de 6 borsins per incorporar diferents treballadors a l’Ajuntament d’Inca. A l'apartat d'oferta pública del web municipal s'informa de les característiques i terminis. S'ha posat en marxa el termini d'inscripcions per a formar part de 6 borsins municipals amb els quals l'Ajuntament d'Inca necessita cobrir diferents llocs de feina.

Els aspirants poden consultar les bases al web municipal dins l'apartat oferta pública. Es podran presentar totes les candidatures fins al pròxim 4 d'abril. L'objectiu de tot és poder garantir els serveis a la ciutadania de manera adequada.

L'actual convocatòria consisteix en: la cobertura de manera temporal d'una plaça de personal laboral en la categoria de peó de Parcs i Jardins, la cobertura de manera temporal d'una plaça vacant de personal laboral en la categoria de peó de Carreteres i Camins, la cobertura de manera temporal d'una plaça de personal laboral en la categoria de peó de distribució d'aigua, places de netejadors/ores per cobrir les vacants produïdes, places de fosser per cobrir les vacants produïdes i la cobertura de manera interina d'una plaça de tècnic mitjà d'Administració especial (TMAE) d'Intervenció i la creació d'un borsí d'aquesta categoria.

D'aquesta manera, des del departament de personal s'ha recomanat repassar totes les característiques que han estat publicades al BOIB. La selecció dels aspirants es farà per concurs oposició, que consisteix en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits i nivell d'experiència relacionats amb la tasca a exercir.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado