L’objectiu d’aquests projectes és donar una formació de qualitat i oficial
Inca: 20 persones participaran a Inca del programa SOIB JOVE OCUPACIÓ I FORMACIÓ de monitor/a d’activitats de lleure, socorrisme i guia d’itineraris en bicicleta
El projecte ‘Inca en Ruta’ donarà formació per ser guies en bicicleta i dinamitzadors d’activitats de lleure, anglès i l’especialitat formativa de manipuladors d’aliments.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/03/2019 - 10:02:00
«L’aposta municipal de l’àrea de Formació per un ensenyament adaptat a les necessitats del mercat laboral ha estat una constant els darrers anys i els resultats han estat molt positius», ha contat Moreno.

20 persones participaran a Inca del programa SOIB JOVE OCUPACIÓ I FORMACIÓ de monitor/a d’activitats de lleure, socorrisme i guia d’itineraris en bicicleta. El batle d’Inca Virgilio Moreno, la regidora de Formació Alice Weber i el director del SOIB, Pere Torrens, han donat la benvinguda a les vint persones d’entre 18 i 29 anys que comencen a l’àrea de Formació de l’Ajuntament d’Inca dos projectes mixtos d’ocupació i formació anomenats ‘Inca Innova’ i ‘Inca en Ruta’.

Formen part del programa SOIB JOVE FORMACIO I OCUPACIO, finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE). L’alumnat-treballador/a, durant un any, rebrà formació en dos certificats de professionalitat de nivell 2 i formació complementària, alhora que tindran un contracte de formació i aprenentatge. «Contribuïm a generar experiència en l’alumnat-treballador donant resposta al que les empreses necessiten», ha explicat Weber.

Les obres que es desenvoluparan al llarg d’aquest projecte es centraran en dissenyar rutes de bicicleta per Inca i els voltants i fer sortides amb infants i famílies, promoure la cultura i les tradicions inqueres.

L’objectiu d’aquests projectes és donar una formació de qualitat i oficial mitjançant els certificats de professionalitat, que faciliti una contractació relacionada amb la formació obtinguda, i que ofereixi a les empreses perfils polivalents. «L’aposta municipal de l’àrea de Formació per un ensenyament adaptat a les necessitats del mercat laboral ha estat una constant els darrers anys i els resultats han estat molt positius», ha contat Moreno.

L’alumnat-treballador/a del projecte “Inca Innova” es formarà com a futur personal dinamitzador d’activitats de lleure i socorrista en instal·lacions aquàtiques, a més de formació complementària de llengua anglesa i el carnet de manipulador d’aliments, de tècnic de manteniment de piscines i de desfibril·lador. Les actuacions principals d’aquest projecte es centraran a donar suport a les escoles públiques d’Inca (pati, racons, tallers, etc), realitzar tallers monogràfics, dur a terme conta-contes que fomentin la igualtat, suport a l’escola d’estiu municipal, bibliopiscina, i suport de socorrisme a les piscines municipals a més de dinamitzar i promoure activitats lúdiques a Inca, entre d’altres.

El projecte ‘Inca en Ruta’ donarà formació per ser guies en bicicleta i dinamitzadors d’activitats de lleure, anglès i l’especialitat formativa de manipuladors d’aliments. Les obres que es desenvoluparan al llarg d’aquest projecte es centraran en dissenyar rutes de bicicleta per Inca i els voltants i fer sortides amb infants i famílies, promoure la cultura i les tradicions inqueres, fomentar els hàbits saludables i la igualtat a l’esport, donar suport a la policia local en el projecte educatiu a les escoles d’Inca, així com potenciar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport, entre d’altres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado