Pel que fa a la integració paisatgística del projecte, es restaurarà el terreny
L’Hospital Comarcal d’Inca tindrà un nou eix cívic d’accés que transcorrerà en paral·lel des de l’inici de la rotonda de la carretera vella (Ma-13A) amb la carretera de Sineu (Ma-3240) i fins al carrer Llubí (260.775 €)
L’objectiu d’aquesta obra és donar seguretat als vianants i ciclistes i dotarlos d’un espai propi, separat del trànsit a motor que circula per la carretera, i garantir, així, l’accés segur per a les persones usuàries.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/03/2019 - 06:12:00
L’eix cívic disposarà de vint-i-cinc fanals al llarg de tota la longitud, mitjançant bàculs de 4 metres d’alçada. En aquests moments el projecte es troba a contractació, en fase de licitació.

L’Hospital Comarcal d’Inca tindrà un nou eix cívic d’accés. L’Hospital Comarcal d’Inca tindrà un nou eix cívic d’accés, que transcorrerà en paral·lel des de l’inici de la rotonda de la carretera vella d’Inca (Ma-13A) amb la carretera Inca-Sineu (Ma-3240) i fins al carrer Llubí just on hi ha el pas de vianants d’accés al recinte hospitalari.

L’objectiu d’aquesta obra és donar seguretat als vianants i ciclistes i dotarlos d’un espai propi, separat del trànsit a motor que circula per la carretera, i garantir, així, l’accés segur per a les persones usuàries que volen o necessiten accedir a l’hospital a peu des del centre d’Inca.

El vial, amb una longitud de 500 metres i una amplada de 3 metres, serà de formigó imprès. Té un un pressupost de 260.775,46 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de quatre mesos.

El vial, amb una longitud de 500 metres i una amplada de 3 metres, serà de formigó imprès. Té un un pressupost de 260.775,46 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de quatre mesos. L’eix cívic disposarà de vint-i-cinc fanals al llarg de tota la longitud, mitjançant bàculs de 4 metres d’alçada. En aquests moments el projecte es troba a contractació, en fase de licitació i no hi haurà cap tipus d’expropiació.

Pel que fa a la integració paisatgística del projecte, es restaurarà el terreny afectat dins la zona de domini públic, de manera que es doti l’eix cívic d’una franja vegetal d’arbusts autòctons i de manteniment fàcil. Per últim, durant l’execució de les obres no es preveuen talls de trànsit a la zona afectada. Enllaç a imatge del projecte: https://we.tl/t-6vZpVbttP3

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Bien por Inca. ¿Ocurrira algo parecido en Manacor? ¿Cuando habrá un aparcamiento en condiciones? ¿Cuando habrá un bus que conecte la estación con el hospital?