El nostre equip, actual Campió de Balears, es el cap de serie nº 2
Club Voleibol Manacor: El Cadet Femeni Sabcampio de Mallorca, i del 1 al 5 de Maig juga a Soria el Campionat d’Espanya el nostre Juvenil Masculí
La primera semifinal le varen jugar el nostre equip i el CV Cide, amb victoria del nostre equip per 3-1, encara que les nostres jugadores no varen jugar gaire bé.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/04/2019 - 18:18:00
A la final, el nostre equip va jugar posiblemente el millor partit de la Temporada, i va fer front a l’equip de Soller. El partit va esser molt ben jugat pels 2 equips i no se va decidir fins al tiebreak del cinqué Set.

CLUB VOLEIBOL MANACOR L’EQUIP BLANC DE GRIS CV MANACOR SUBCAMPIO DE MALLORCA CADET FEMENI. Aquest cap de setmana, dissabte, matí i capvespre, i diumenge matí sa jugat al Poliesportiu Bernat Costa de Na Capallera, el Campionat de Mallorca Cadet Femení, clasificatori pel Campionat de Balears. Aquest Campionat l’han jugat els 6 primers classificats de la Lliga Regular. Els 2 primers classificats a la Lliga, Cons. M. Morell CV Soller i Blanc de Gris CV Manacor, pasaven directamente a las semifinals del dissabte capvespre.

Aixi doncs, el dissabte matí, el primer partit el jugaven el tercer de la Lliga, Bou Café CV Cide, amb el sisè de la Lliga, CV Bunyola La Salle P.I.. La victoria va esser pel Cide per 3-1. El segon partit el varen jugar el quart de la Lliga, Fustes Can Vaquer CV Soller, amb el cinquè classificat, Santa Magdalena Sofía CV Mayurqa, amb victoria de les solleriques per un ajustat 3-2. La primera semifinal le varen jugar el nostre equip i el CV Cide, amb victoria del nostre equip per 3-1, encara que les nostres jugadores no varen jugar gaire bé.

Grup B i els seus rivals a aquesta primera Fase son el CV Teruel, Univ. Valladolid CV Bumaye i Universidad de Granada. L’equip juga bastant bé i te potencial per fer un bon paper al Campionat.

La segona semifinal va esser dominada clarament pel Cons. M. Morell CV Soller que va guanyar clarament per 3-0 a l’altra equip solleric. El partit pel tercer i quart lloc va esser molt disputat i no se va decidir fins al tiebreak del cinqué Set, amb victoria del Cide per 15-12. A la final l’equip solleric era el gran favorit. A la Lliga havía acabat imbatut i només havía perdut 2 Sets. Per altra lloc, el nostre equip només havía perdut en tota la Lliga els 2 partits que havía jugat amb el Soller. A la final, el nostre equip va jugar posiblemente el millor partit de la Temporada, i va fer front a l’equip de Soller. El partit va esser molt ben jugat pels 2 equips i no se va decidir fins al tiebreak del cinqué Set.

Els resultats dels 2 partits jugats pel nostre equip son els següents : Blanc de Gris CV Manacor – Bou Café CV Cide : 3-1 (25-22, 26-24, 18-25, 25-19). Blanc de Gris CV Manacor – Cons. M. Morell CV Soller : 2-3 (17-25, 26-24, 21-25, 25-22, 9-15). Aquests 2 equips se clasifiquen per jugar el Campionat de Balears, que se jugará a Soller els díes 10, 11 i 12 de Maig.

L’EQUIP JUVENIL MASCULI, LLEVANT MOBILIARI CV MANACOR, AL CAMPIONAT D’ESPANYA. Aquesta setmana, del 1 al 5 de Maig, se juga a Soria el Campionat d’Espanya de Juvenil Masculí, amb un total de 24 equips. El nostre equip, actual Campió de Balears, es el cap de serie nº 2 i ha quedat enquadrat al Grup B i els seus rivals a aquesta primera Fase son el CV Teruel, Univ. Valladolid CV Bumaye i Universidad de Granada. L’equip juga bastant bé i te potencial per fer un bon paper al Campionat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado