LGTBIQ". Això perquè "governar des del feminisme és fer partícip a tothom"
Joana Maria Llull: "governarem des del feminisme per fer partícip a tothom de la presa de decisions"; la igualtat és transversal a tot el programa de MÉS-Esquerra Manacor
Joana Maria Llull, membre de la candidatura, ha dit que l'escola és "un indret de repressió però també ha de ser un lloc per recordar la lluita d'aquelles que ens han precedit en la defensa.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/05/2019 - 07:21:00
L'objecte de la convocatòria també ha estat per mostrar el compromís feminista de la candidatura. En aquest sentit, Llull ha explicat que les dones que l'integren "som diferents, amb vides i bagatges diversos.

Joana Maria Llull: "governarem des del feminisme per fer partícip a tothom de la presa de decisions". La igualtat és transversal a tot el programa de MÉS-Esquerra. Dones que formen part de MÉS-Esquerra Manacor s'han trobat avui davant Sa Graduada.

Fou allà on, durant el cop d'estat feixista, les cinc milicianes que vengueren amb el capità Bayo foren fotografiades abans de ser violades i assassinades. Joana Maria Llull, membre de la candidatura, ha dit que l'escola és "un indret de repressió però també ha de ser un lloc per recordar la lluita d'aquelles que ens han precedit en la defensa de la justícia social i la igualtat entre homes i dones". Així, han volgut recordar les dones que han mort o han patit les violències masclistes.

"Els que han governat sempre han estat mancats d'aquesta perspectiva inclusiva; hem vist en moltes ocasions com la testosterona impregnava la presa de decisions" ha denunciat.

L'objecte de la convocatòria també ha estat per mostrar el compromís feminista de la candidatura. En aquest sentit, Llull ha explicat que les dones que l'integren "som diferents, amb vides i bagatges diversos i és aquesta pluralitat que ens fa fortes". La candidata ha apel·lat a la joventut, l'experiència i els lideratges compartits així com a les "ganes de fer feina per canviar Manacor".

També ha recordat que a la llista hi ha més dones que homes però que "feminitzar la política no és només una qüestió de quotes sinó anar més enllà" i, en aquest sentit, ha incidit en "tractar totes les problemàtiques escoltant i comptant amb tothom".

"Els que han governat sempre han estat mancats d'aquesta perspectiva inclusiva; hem vist en moltes ocasions com la testosterona impregnava la presa de decisions" ha denunciat. Finalment Joana Maria Llull ha sentenciat que "quan governem, aplicarem la igualtat en el nostre dia a dia, sense grans eslògans" i "fent sentir la veu de les dones i del col·lectiu LGTBIQ". Això perquè "governar des del feminisme és fer partícip a tothom"

Per la seva banda la també candidata Sebastiana Mascaró ha explicat que el programa s'ha fet a partir d'aportacions de moltes dones i que la perspectiva igualitària és transveral. "No és un programa amb mesures feministes, és un programa feminista" ha sentenciat. Mascaró ha dit que les àrees no han d'estar segregades segons el gènere "hem d'acabar amb la idea que el futbol és d'homes i els serveis socials són de dones". Així mateix ha explicat que el feminisme és una eina no tan sols per a les dones sinó per a tothom i especialment per a atendre col·lectius com els infants o la gent major.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado