Inca incidirà en la visibilitat del col·leciut LGTBI a la Part Forana
El quart Orgullosament: Inca acollirà el divendres 19 de juliol el quart festival LGTBI, que organitza l'Ajuntament amb les associacions Únic i Ben Amics
Finalment, la plaça d'Espanya d'Inca acollirà un show musical amb les actuacions d'artistes com Topacio Fresh, Vivian Caoba, Yurena, Papá Topo o Pep de Diabéticas entre d'altres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/07/2019 - 01:17:00
Sobre les 19.30 h es durà a terme una cercavila i una batucada pels carrers del centre de la ciutat amb música, transformistes i ballarins; posteriorment es llegirà un manifest institucional.

El quart Orgullosament Inca incidirà en la visibilitat del col·leciut LGTBI a la Part Forana de Mallorca. Inca acollirà el divendres 19 de juliol el quart festival LGTBI, que organitza l'Ajuntament amb les associacions Únic i Ben Amics. L'esdeveniment, titulat 'Orgullosament Inca', ha estat presentat pel batle d'Inca, Virgilio Moreno, acompanyat de representants de les entitats involucrades, la regidora d'Igualtat, Antònia Sabater, el regidor de Promoció de la Ciutadania, Toni Penya i la tinent batle de Promoció de la Cultura, Alice Weber entre altres membres del Consistori.

«El nostre objectiu és ajudar en la feina de visibilitat del col·lectiu LGTBI i avançar cap a la normalitat», ha comentat Sabater. Aquesta edició Els caps de cartell de la present edició seran l’escriptor Boris Izaguirre i la padrina jove del Festival, Topacio Fresh.

LGTBI i avançar cap a la normalitat», ha comentat Sabater. Aquesta edició Els caps de cartell de la present edició seran l’escriptor Boris Izaguirre i la padrina jove del Festival, Topacio Fresh.

El 19 de juliol, a partir de les 17 hores, començarà el festival amb una sèrie d’activitats familiars. «Creim important fer incidència en conceptes com la convivència i la tolerància ja des de nins perquè així tendrem una societat oberta, plural i diversa», ha explicat Peña. Sobre les 19.30 h es durà a terme una cercavila i una batucada pels carrers del centre de la ciutat amb música, transformistes i ballarins; posteriorment es llegirà un manifest institucional com a suport per als drets del col·lectiu LGTBI.. Finalment, la plaça d'Espanya d'Inca acollirà un show musical amb les actuacions d'artistes com Topacio Fresh, Vivian Caoba, Yurena, Papá Topo o Pep de Diabéticas entre d'altres.

Des de l'organització es pensa que el festival ha de ser, a part d'una festa reivindicativa, un espai de convivència per visibilitzar les accions de les diferents associacions a la part forana. A aquesta quarta edició es potenciarà que des d'altres municipis s'acudeixi a l'acte de lectura del manifest per demostrar l'ampli suport institucional i popular al col·lectiu LGTBI.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado