També donam les gràcies al regidor d'Esports, n'Artur Aguiló
Dissabte passat va acabar una nova edició de la Summer League Zona Rookie a Manacor que és un dels millors esdeveniments esportius de l'ambit nacional i internacional
Si voleu formar part de la nostra família i integrar algun dels nostres equips femenins o masculins trucau o enviau wasapp al 667025063 o enviau un correu a [email protected].
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/07/2019 - 11:32:00
Agraïm molt la tasca d'en Jordi Riera, en Marc Estelrich i en Rafel Gelabert que, juntament amb el cos tècnic i l'staff, han fet una immillorable tasca.

UN ANY MÉS MANACOR VA SER LA SEU D’UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS INTERNACIONALS DE BÀSQUET DE FORMACIÓ, LA SUMMER LEAGUE ZONA ROOKIE. Dissabte passat va acabar una nova edició de la Summer League Zona Rookie a Manacor que és un dels millors esdeveniments esportius de l'ambit nacional i internacional. Agraïm molt la tasca d'en Jordi Riera, en Marc Estelrich i en Rafel Gelabert que, juntament amb el cos tècnic i l'staff, han fet una immillorable tasca. 

També agraïm molt el suport i l'ajuda de l'Ajuntament de Manacor que han col.laborat amb el nostre club per portar a Manacor un esdeveniment que situa durant una setmana el nom de Manacor en l’ambit esportiu de la cistella molt més enllà de les nostres illes.

Club han estat escollits per formar part del programa de seleccions de la FBIB. Elles i ells partiparan al llarg del més de juny a Campus amb els millors jugadors i jugadores de les nostres illes.

També donam les gràcies al regidor d'Esports, n'Artur Aguiló, per la seva presència a la clausura del Campus. Moltes gràcies a tots els jugadors i jugadores i moltes gràcies a totes les famílies de les nostres illes, d'Espanya i de l'estranger que han participat d'aquets esdeveniment!

UN GRAN NOMBRE DE NINS I NINES DEL NOSTRE CLUB PARTICIPARAN EN ELS CAMPUS TALENT DE LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET. Jugadors i jugadores del nostre Club han estat escollits per formar part del programa de seleccions de la FBIB. Elles i ells partiparan al llarg del més de juny a Campus amb els millors jugadors i jugadores de les nostres illes. Enhorabona a totes i a tots!

LA PROPERA TEMPORADA EL BÀSQUET MANACOR PRESENTARÀ EQUIPS A TOTES LES CATEGORIES FEMENINES I MASCULINES, DES DE L’ESCOLETA FINS A SÈNIOR. Si voleu formar part de la nostra família i integrar algun dels nostres equips femenins o masculins trucau o enviau wasapp al 667025063 o enviau un correu a [email protected] i us donarem tota la informació necessària!.

relojes para hombres:  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado