Celebracions que han volgut posar enguany l’accent en els esdeveniments musicals
33.000 persones gaudeixen de les actuacions musicals, en el marc de les Festes Patronals d’Inca, un any més un castell de focs artificials va posar ahir punt final a les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén
Inca com a referent musical, enguany hem volgut potenciar les verbenes i hem augmentat el nom de revetles amb artistes com La Frontera, Lorenzo Santamaría o Tomeu Penya”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/07/2019 - 08:59:00
2.000 persones. Les activitats culturals també han tingut una molt bona acollida i, per exemple, Diabéticas Aceleradas va reunir a més de 1.200 persones a la Plaça de Toros.

A prop de 33.000 persones gaudeixen de les actuacions musicals, en el marc de les Festes Patronals d’Inca. Un any més, un castell de focs artificials va posar ahir punt final a les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén. Unes celebracions que han volgut posar enguany l’accent en els esdeveniments musicals, que han tingut una gran afluència de públic.

Més de 32.400 persones han participat dels concerts, revetlles i actuacions musicals que ha organitzat l’Ajuntament d’Inca. “Amb l’objectiu de posicionar Inca com a referent musical, enguany hem volgut potenciar les verbenes i hem augmentat el nom de revetles amb artistes com La Frontera, Lorenzo Santamaría o Tomeu Penya”, ha assenyalat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

“El nostre esforç i dedicació s’ha vist compensat perquè hem aconseguit una gran participació i afluència de gent a totes les activitats que hem organitzat, superant inclòs les nostres expectatives.

El programa de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén incloïa una amplia varietat d’actes perquè grans i petits poguessin sortir al carrer, s’omplissin les places i tots poguessin gaudir en família de les celebracions. “El nostre esforç i dedicació s’ha vist compensat perquè hem aconseguit una gran participació i afluència de gent a totes les activitats que hem organitzat, superant inclòs les nostres expectatives en moltes ocasions.”, ha destacat el regidor de Festes, Antoni Penya.

Des del Consistori entenen que les festes són una manera de fer poble i, per això, han volgut potenciar, a més, actes molt participatius, com el Sopar a la Fresca amb més 5.800 participants o el Senén’Sierro que va reunir a més 2.000 persones. Les activitats culturals també han tingut una molt bona acollida i, per exemple, Diabéticas Aceleradas va reunir a més de 1.200 persones a la Plaça de Toros.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado