700 euros per la millor proposta que escollirà el jurat.
L’Ajuntament d’Inca posa en marxa el concurs per escollir la imatge del Dijous Bo 2019 amb un premi de 700 €: Així, des del setze de setembre i fins a l’onze d’octubre poden presentar les seves propostes
Dijous Bo 2019. Podeu consultar les bases aquí: http://incaciutat.com/concurs-imatge-dijous-bo-2019/ *Imatge de la presentació del cartell guanyador per promocionar el Dijous Bo de 2018.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/09/2019 - 18:33:00
L’Ajuntament d’Inca posa en marxa el concurs per escollir la imatge del Dijous Bo 2019 amb un premi de 700 euros. Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un concurs per seleccionar la imatge publicitària.

L’Ajuntament d’Inca posa en marxa el concurs per escollir la imatge del Dijous Bo 2019 amb un premi de 700 euros. Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un concurs per seleccionar la imatge publicitària per promocionar el Dijous Bo. Així, des del setze de setembre i fins a l’onze d’octubre totes les persones interessades a participar poden presentar les seves propostes a l’Ajuntament d’Inca.

Com cada any, l’objectiu del Consistori és fomentar la participació per aconseguir un cartell que representi l'essència de la fira i que transmeti perquè és un esdeveniment tan especial. Per aquesta raó, es convoca de nou aquest certamen amb un premi de 700 euros per la millor proposta que escollirà el jurat.

Cada participant podrà presentar a concurs un màxim de dos cartells, que han de ser originals i inèdits. La tècnica de les obres a presentar és lliure, però adaptada als mitjans d’impressió.

“Associar el disseny gràfic amb la nostra festa més important és ja una tradició, i el fet de fer-lo de manera participativa atorga més importància si cap a aquest popular concurs en el qual cada any es presenten moltes propostes de diferents sectors, tant professionals com amateurs”, ha explicat Miguel Ángel Cortés, regidor de Comunicació de l’Ajuntament d’Inca.

Cada participant podrà presentar a concurs un màxim de dos cartells, que han de ser originals i inèdits. La tècnica de les obres a presentar és lliure, però adaptada als mitjans d’impressió. Per aquest motiu no s’admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. El jurat es reunirà dins els set dies següents a la finalització del termini per qualificar les obres presentades i triar la imatge guanyadora, que s’utilitzarà al cartell promocional del Dijous Bo 2019. Podeu consultar les bases aquí: *Imatge de la presentació del cartell guanyador per promocionar el Dijous Bo de 2018.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Pasados
Que foto tan caduca, los mejores ya no están, vease Jaume, Angel...