Mobilitat i Transport Terrestre del Govern de les Illes Balears, Jaume Mateu Lladó
Inca: L’estació de l’enllaç es convertirà en un alberg juvenil; “L’objectiu és donar un nou ús a aquest edifici ja en desús, convertint-lo en un alberg i integrant-lo dins les xarxes autonòmiques
La nova estació d’autobusos serà punt de partida de les principals línies de transport regular del centre de Mallorca, convertint-se en instal·lació de referència de la Part Forana.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/09/2019 - 11:09:00
“L’objectiu és donar un nou ús a aquest edifici ja en desús, convertint-lo en un alberg i integrant-lo dins les xarxes autonòmiques i nacionals d’albergs juvenils”, ha explicat el batle Virgilio Moreno.

L’estació de l’enllaç es convertirà en un alberg juvenil. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, s’ha reunit avui amb el director general de Mobilitat i Transport Terrestre del Govern de les Illes Balears, Jaume Mateu Lladó, i el director gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten Bemmelen. Durant la trobada, s’ha aprovat la cessió de l’edifici de l’antiga estació de tren de l’Enllaç per crear un espai polivalent. “L’objectiu és donar un nou ús a aquest edifici ja en desús, convertint-lo en un alberg i integrant-lo dins les xarxes autonòmiques i nacionals d’albergs juvenils”, ha explicat el batle Virgilio Moreno.

Així mateix, durant la reunió s’han definit els aspectes fonamentals de la reforma i rehabilitació de l’estació d’autobusos de l’Avinguda del Tren, que començarà durant el pròxim hivern, i les millores que s’han d’incorporar en aquest espai. La nova estació d’autobusos serà punt de partida de les principals línies de transport regular del centre de Mallorca, convertint-se en instal·lació de referència de la Part Forana.

Virgilio Moreno, qui ha afegit que s’haurien de mantenir també les freqüències nocturnes durant els caps de setmanes, donat la bona acollida que ha tingut aquest servei durant l’estiu.

D’altra banda, s’ha estudiat també la possibilitat de posar en marxa un abaixador del tren a la zona del Nou Camp i Anthony’s, per facilitar els desplaçaments a aquesta zona, així com a l’Hospital Comarcal d’Inca. A més, Virgilio Moreno ha proposat la creació de noves aturades d’autobusos a punts claus del municipi, com ara el nou hospital de Joan XXIII. Cal destacar que totes aquestes propostes han estat molt ben rebudes per part de Jaume Mateu Lladó i Maarten Bemmelen, que s’han compromès a estudiar la seva viabilitat tan aviat com es pugui, per poder posar en marxa aquestes iniciatives a llarg d’aquesta legislatura.

Per últim, el batle Virgilio Moreno ha aprofitat aquesta trobada per reivindicar l’increment de les freqüències i els vagons dels serveis ferroviaris de Mallorca. “Són molts els ciutadans inquers que utilitzen el tren per desplaçar-se i, per tant, són moltes les queixes que rebem per la falta de freqüències i vagons en hores puntes, quan es congreguen molt d’usuaris”, ha assenyalat Virgilio Moreno, qui ha afegit que s’haurien de mantenir també les freqüències nocturnes durant els caps de setmanes, donat la bona acollida que ha tingut aquest servei durant l’estiu.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo para Inca Manacor , debería ponerse las pilas en "reivindicaciones" al Consell y al Govern