15 d’octubre. Per últim, dia 22 d’octubre, tindrà lloc la xerrada
Inca posa en marxa un cicle de tallers i xerrades per a pares i mares. L’Ajuntament ha presentat avui el cicle “Espais Familiars 2019” ha explicat la regidora d’educació, Alice Weber
A més, des de l’Ajuntament d’Inca es col·labora també amb la coordinadora de les AMIPAs per donar suport en els cicles de xerrades per a pares i mares.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/10/2019 - 02:09:00
3 anys. Durant el segon trimestre escolar es realitzaran activitats per als pares i mares d’educació primària i després, durant el tercer trimestre, per als d’educació secundària.

Inca posa en marxa un cicle de tallers i xerrades per a pares i mares. L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui el cicle “Espais Familiars 2019”. Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de realitzar activitats formatives i tallers per donar suport a les famílies en l’educació dels seus fills. “Volem crear espais pedagògics de qualitat per oferir als pares i mares xerrades, tallers i altres eines per constituir una escola de pares”, ha explicat la regidora d’educació, Alice Weber.

El primer cicle està dedicat especialment a pares i mares de fills de 0 a 3 anys i serà impartit per la psicopedagoga Bel Cayón Font. D’aquesta manera, dia 8 d’octubre es farà una xerrada sobre “Alimentació en la primera infància”. La segona xerrada, que duu per títol “La importància dels límits:

“Volem crear espais pedagògics de qualitat per oferir als pares i mares xerrades, tallers i altres eines per constituir una escola de pares”, ha explicat la regidora d’educació, Alice Weber.

Com afrontar les rabietes?”, se celebrarà dia 15 d’octubre. Per últim, dia 22 d’octubre, tindrà lloc la xerrada “Com llevar el bolquer al meu fill?” . Totes aquestes activitats es duran a terme a la sala de conferències del Claustre de Sant Domingo, de 16.00 a 18.00 hores.

De forma paral·lela, es realitzaran també tallers amb pares i fills de l’Escola Infantil Toninaina i classes pràctiques de massatges i postures per a infants de 0 a 3 anys. A més, des de l’Ajuntament d’Inca es col·labora també amb la coordinadora de les AMIPAs per donar suport en els cicles de xerrades per a pares i mares.

Per acabar, destacar que aquesta és només una primera edició, dedicada als familiars dels infants de fins a 3 anys. Durant el segon trimestre escolar es realitzaran activitats per als pares i mares d’educació primària i després, durant el tercer trimestre, per als d’educació secundària.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado